Sayfa 506/1024 İlkİlk ... 64064564965045055065075085165566061006 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Cehaletin bedeli, batıştır.

Bol parayı bulunca, savurganlığın, şımarıklığın bedeli batıştır.

Aksini iddaa edebilecek birisi var mı? Geçtiğimiz 15 senede, iktidar sahiplerinin bu cehaleti yaşayıp, belli bir kesime de bunu yaşatmadığını kim iddaa edebilir?

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    ikigözüm, sana samimi ikigözüm diyeyim.. akp nin gerçeği esasen dolar olayı değildir.. akp nin gerçeğini sıradan - suçsuz doğru, dürüst vatandaşa yaptıklarıyla görebilirsin..

bu nedir? imar bankası olayıdır.. zorla, artniyetle, kasıtlı olarak çökertilen bir holding ve zorla batırılan bir banka da tasarrufların karşılığı fazlası ile banka sahibinde olmasına rağmen.. sıradan insanların 25-30 YILLIK KONUT BİRİKİMLERİ, ÇOCUKLARININ GELECEĞİ İÇİN YAPTIĞI BİRİKİMLERİN GASP EDİLMESİDİR.

bu dolar olayı tabi kişiden kişiye değişebilecek bir konu, benim söyledğimi kimse tartışamaz. zorla, art niyetle, kasıtlı yapılmış bir gasp , durduk yerde..

yasalar, anayasa hukuk ve hakkaniyet sıradan insanların haklarını GASP EDEMEZSİN derken kasıtlı ve insafsızca devlet gücü kullanılarak bunun yapılması.

işin özeti, akp sıradan insanların tapulu evine durduk yerde göz koyacak kadar, kötüdür. (em masumane söz)

saygılar, sevgiler..
    Galiba sanal ortamın azizliğine uğruyorum.
    Ben liberal bir insanım bana ne A partisinden B partisinden C partisinden veya D partisinden.
    Benim güncel dolar kuru görüşüm,güncelde zaten yükseleceği kadar yükseldi en fazla çok zorda olsa olağan dışı 8 veya 8,5 tl lere atak yapar oradan tekrar döner (kaça döner yazarsam bu topikte bana küfür eden olabilir yazmayacağım.)
    Siz istediğiniz partiye istediğiniz gibi eleştirinizi yapabilirsiniz beni hiç ırgalamaz,sizin görüşünüz dür saygı duyarım.
    İmar bankası bildiğim kadarı ile çift cüzdan kullanıyormuş biri gerçek faizli diğeride düşük faizli,doğrumudur?
    Bu sebeplede Bankadaki müşteri kayıtlarının çoğunu da yok etmişler,yanlışım varsa düzeltiniz lütfen.

3. Yakın zamanda ilk Akbank sendikasyon kredisine çıkacak uluslararası piyasalara...
    Bakalım yenilebilecek mi?(bence yeniler..)
    Daha önemlisi maliyeti kaç olacak?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. Bence TORKU gibi bir kurum kurmalı Karadenizli çiftçiler. Yoksa yabancı firmalar beleşe alırlar fındıkları!

TORKU modeli çiftçiler için en iyi model.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Eylül geldi,
    TMO/Bakanlık hala fındık fiyatını açıklamadı,.
    Ferrero ucuza toplasın diye geciktiriyorlar.!
    Ferrero 11 lira 25 kuruş verdi ve topladı bile.!
    15 TL olacak diye halkla alay ediyorlar.
    Olacaksa resmen ilan et, vatandaş Ferrero'ya 15TLden versin.

AK Partili Canikli: Fındığın fiyatı 15 liranın üzerinde olacak
    https://www.cnnturk.com/ekonomi/ak-p...ampaign=buffer

5. Tanıyan birisi varsa bunu Mustafa Varank a sorsun bakalım. Teknokentler neden USD$ olarak kiraya veriliyor? AVM lere laf edenler önce bunu halletsinler lütfen.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bilim sanayi bakanlığı teknokentlerde dolar ile kiralama yapıyor. Neden TL ile değil?

Bence TORKU gibi bir kurum kurmalı Karadenizli çiftçiler. Yoksa yabancı firmalar beleşe alırlar fındıkları!

TORKU modeli çiftçiler için en iyi model.
    Fındık işinde yerleşik Çiftci pek yok...Çoğunluğu istanbul da yaşıyor , sezonda gidip fındığı toplayıp nakit veren ilk alıcıya malı verip istanbul da ki işine dönüyor....Araziler miras dan dolayı 3-5 e bölünmüş , bir sonraki kuşakta bu bölünme daha fazla olacak!!! Yabancı ve onun adına komisyonla alım yapanlar ilk önce bu kesimden malları alıyorlar.........

ilave bir ekleme yapayım

ben herşeye ne diiyo bu diye bakan bir vatandaşım, ahaber'e bile biraz bakabiliyorum.. trt haberde şu son konut kampanyasının söyleşisi..adam anlatıyor şöyle avantajlı şöyle güzel..

sunucu şöyle bir kelam etti bir ara.. bankada uyuyacağına paranız böyle değerlendirin dedi..ben mavi ekran verdim..

maalesef zihniyet bu... bir kere en düz adamı oturtsan yetkili bir merciye, vatandaşların tasarrufundan memnun olur öyle değil mi.. senin tasarrufun çok olacak ki, elin bedevisine, ingilizine avuç açmayasın.. orayı burayı pazarlayamasın...

he ya dolar 5-5,50 olacak..köpük var...bekle orda aç avucunu....

Tanıyan birisi varsa bunu Mustafa Varank a sorsun bakalım. Teknokentler neden USD$ olarak kiraya veriliyor? AVM lere laf edenler önce bunu halletsinler lütfen.
    https://webrazzi.com/2012/02/27/giri...atik-bilgiler/

Sayfa 506/1024 İlkİlk ... 64064564965045055065075085165566061006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •