Ortak benim anlatmak istediğimin farklı anlatımı teşekkürler aynen öyle mal gömme
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak benim anlatmak istediğimin farklı anlatımı teşekkürler aynen öyle mal gömme
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İran'a ambargo için kötü bir zamanlama
Beyaz Saray'da ismini vermek istemeyen yetkililere dayandırılan makalede, yetkililerin, Trump yönetiminin, 5 Kasım'da İran'ın tüm petrol ihracatını durduracak sert önlemler almayı düşündükleri bir dönemde Suudi Arabistan'ın, Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayında ana fail durumunda olmasının kendileri için kötü bir zamanlama olduğunu söylediği kaydedildi.
Habere göre, ABD'nin İran'a karşı planlanan kapsamlı ambargo stratejisinin işe yaraması için Trump yönetimi, İran'ın petrol satışlarını engelledikten sonra küresel fiyatları yükseltmeden petrolün dolaşımını sağlamak ve İran Körfezi'nde İran'ı kuşatma altına alacak yeni bir politika üzerinde çalışmak amacıyla Suudi yönetimine güveniyordu.
İran'a karşı söz konusu planın uygulanması halinde Suudilerin petrol gelirlerinde ciddi bir artış olmasının beklendiği ancak şu anda Kongre'nin Kaşıkçı cinayeti nedeniyle Suudi Krallığını cezalandırmasının konuşulduğunun belirtildiği makalede, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun tam da bu zamanda alelacele Suudi Arabistan'ı ziyaret etmesinin bu açıdan anlamlı bulunduğu kaydedildi.
2016 nın Şubat Ayında;
Gubrf 6 TL
Tekfn 4 TL
2018 Ekim Ayında;
Gubrf 3,40 TL
Tkfen 23,40 TL
Tkfen gübreye hisse başına 25 lira fark koymuş....... Yani 10.000 lot gübrf satıp 15000 lot Tkfen alan birisi bugün 351.000 TL portföye sahip oluyor. Ancak Gubrf bekleyen birisi 34.000 portföye sahip durumda......
30.000 lot satıp tkfen alan birisi tam 1 trilyon 50 milyarlık adam oluyor.......
ortak tkfen çalışıyor kar ediyor....ben 80000 lot gubrf sattım birde beni düşün....bu tip şeylere kafayı takma....4 tl dende ayrıca tkfen sattım zararına....tanap gazıyla aldık 6 tl den sattık 4 tl den.....sattıktan sonraki durum ortada.....gubrf de yıllarca bekle ortada birşey yok....kendi adıma analiz değil sahtekar yöneticilerin kurbanı oldum sürekli yalan söylediler....bu yönetim beni bu hisseye soğuttu....aldığını kar sayacaksın ben onu anladım bizim borsada....
Aslanlar gibi duruyor,görünen o,,,,ytd.
Yer İmleri