Sayfa 507/1000 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Diyorum ki zaten fark etmiyor ben ekstreni dolar ya tl yapsam eger yurt icinde magazede tl olarak harcaliyorum. Demi?
    benim bir miktar dolar aktarmistim kredi kart hesabina yani + olarak gosteriyor. onu nasil vadesize geri alabilirim? virman yoktur baktim.
    Çağrı merkezi yetkilisi yapabilir.

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Diyorum ki zaten fark etmiyor ben ekstreni dolar ya tl yapsam eger yurt icinde magazede tl olarak harcaliyorum. Demi?
    benim bir miktar dolar aktarmistim kredi kart hesabina yani + olarak gosteriyor. onu nasil vadesize geri alabilirim? virman yoktur baktim.
    Dolar ekstre tercih etsende etmesende turk lirasi harcamalarin turk lirasi yansir, dolar ve diger kurlar karta direk dolar borç olarak yansır, tlye çevrilmez,

Yani turkiyede tl alisveris yaptığın surece tl ekstre gelecektir.

Ekstra yatırdığın parayi kredi kartindan hesaba virman yaparsın çağrı merkezinden

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    borsa yuzde 2 dustu dolar hala 5.71 5.70 sabır ya rabbi..
    Niye bu kadar aceleci davranıyorsunuz dolar ve altın işi sabır işidir. Benim 3 TL'den aldıklarım bile duruyor. Atın vadelide dursun. [emoji2]

Ayrıca 5.75 investing...

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Niye bu kadar aceleci davranıyorsunuz dolar ve altın işi sabır işidir. Benim 3 TL'den aldıklarım bile duruyor. Atın vadelide dursun. [emoji2]

Ayrıca 5.75 investing...

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
    Dudu ile akrabalik var mi

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    15.30 da webster sen bu isi biliyorsun diyeceksiniz.uc nokta...
    Like lari alayim
    15.30 dan sonra 5.78 e vurdu

6. Trumptan twit gelmesi yakındır

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Dudu ile akrabalik var mi
    [emoji2] Yooo. USD yatırımı emek ister, sabır ister [emoji2]

Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8. Abd savunma bakan vekili esper: Türk mevkidaşımla görüşeceğim
    Pentagon: F-35'lerle ilgili duruşumuz değişmedi

Sayfa 507/1000 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •