Originally Posted by admustafa SLF'de yapmış değişiklik. FIL'den haber yok daha Fil de ayın 8 ine kadar bildirim bekleniyor yaparlar.
Biz de tamamen çıkarız o zaman ppf den Bunlara kazandırıp kendimiz daha azına mi razı olacağız
Originally Posted by NewsTR Fil de ayın 8 ine kadar bildirim bekleniyor yaparlar. Bu bildirimleri resmi olarak kap adresinde mi görüyorsunuz?
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Originally Posted by diproyal Bu bildirimleri resmi olarak kap adresinde mi görüyorsunuz? Evet orada görünüyor beklenen bildirimler diye.
Gtl bugun 25 yapmazsa yarin sabah yollarimizi ayiracagiz. Buradan tum garanti calisanlarina duyurulur
Originally Posted by Webster Gtl bugun 25 yapmazsa yarin sabah yollarimizi ayiracagiz. Buradan tum garanti calisanlarina duyurulur Tamamen yht aldım bakalım bugün az düşüş var yine gösterge de.
Originally Posted by NewsTR Tamamen yht aldım bakalım bugün az düşüş var yine gösterge de. Boyptan neden vazgectiniz ustadim?
Originally Posted by Webster Boyptan neden vazgectiniz ustadim? Vazgeçmedim düşüş olursa diye bekliyorum aşağıdan almak için.
Forum Rules
Yer İmleri