Sayfa 508/1001 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Viop XXXII

1. ABD NATO kendine çeki düzen versin bir gece ansızın çiki veririz.. cikicikibaba..

Dombra dombra dombra dombra

Alıntı Originally Posted by CambazaBak Yazıyı Oku
    ABD NATO kendine çeki düzen versin bir gece ansızın çiki veririz.. cikicikibaba..

Anladık,yenisin,yandaşsın ama VIOPta ne işin var?

3.  Alıntı Originally Posted by CambazaBak Yazıyı Oku
    ABD NATO kendine çeki düzen versin bir gece ansızın çiki veririz.. cikicikibaba..

ABD'nin silah ve savunma sistemi gücü , kendisinden sonra gelen 10 ülkenin tamamının toplamının 2.5 katı düzeyindeymiş.
    hadi bakalım dombra lafla peynir gemisi yürümez , adamı kuş gibi havada tek tuşta yok ederler...

4.  Alıntı Originally Posted by CambazaBak Yazıyı Oku
    Puhahahahha bir gece ansızın dayı yeni sloganımız...

Yeğen VOB yapma bir gece ansızın ...
    Puhahhaaha
    Abi sen büyük bir balinasın teyit edildi, şindi senaryomuzu şüüüle şekillendireceğiz. zamanı geliyor artık herkesi eksi rezerv treninden indirmeliyiz, dım tıs dım dıs dım tıs
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puhahhaaha
    Abi sen büyük bir balinasın teyit edildi, şindi senaryomuzu şüüüle şekillendireceğiz.
    zamanı geliyor artık herkesi eksi rezerv treninden indirmeliyiz, dım tıs dım dıs dım tıs
    Daha da artmış..(-54...-61 olmuş) Bankalara bu kadar satış gelme sebebi bu olabilir..Çaresizlik!

6. La adam billur geçiyor elleşmeyin. Film anında sağdan soldan çıkan reklam gibi. Eğlenceli oluyor

Not: Vob 141 bini kırmamalı, hele hele altında hiç kapatmamalı. Yoksa tuz buz ederler.

Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Ptesi Dolara yerli yatırımcılar çok fena kafa attı. 6-7 milyar dolar. Tanıdığım birçok kişi sattı. Planları bozuldu ctesi Pazar 8.15 den dolar alan bankaya kol böreği verdik. Xxx banka iyi zarar etmiş bu hafta. Çok sevindim bu duruma Londra' da kol böreği yemek keyif vermiştir. Danıştıları içimizdeki hain 3 gün çıldırdı 😀 en çokta bu keyif verdi...
    Dolares her düşes alım fırsates... Boş yapmazes zittirs 🙏

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puhahhaaha
    Abi sen büyük bir balinasın teyit edildi, şindi senaryomuzu şüüüle şekillendireceğiz. zamanı geliyor artık herkesi eksi rezerv treninden indirmeliyiz, dım tıs dım dıs dım tıs
    ahahhaha

yıl açılış dolar 7,44 euro 9,10

eksi rezervciler yıl açılış ve aylık faiz ve aylık enflasyonu seve seve öğrenecek...

içinden geçiçiz puhahahhahahahaha

Sayfa 508/1001 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •