Sayfa 508/1003 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Seans açıkken Bahçeli çıksa erken seçim dese neler olur, kafasında senaryoyu kuran oldu mu ?
    Mezardan rahmatliler çıksa kitap mevzusu yeniden ceyran etsen yine kurtarmaz bizi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
    long a inandırma algısı en üst seviyeye ulaştığında ve abiler de malları zirvelerden kucaklara verildiğine dair ikna olurlarsa...

artık bu seviyelerde dikkatli olmak lazım.
    mevcut pozisyonları korumak evet mantıklı. yukarıda yaklaşık % 10 luk bir marj var bence maksimum.
    ama delikanlılık yapıp bu seviyelerden long girmeye çalışmak için çıldırmış olmak lazım. o kadarcık marj için risk almaya değmez.

herif orada bekliyor longlasınlarda milletin kucaklarını iyice doldurayım diye.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    nerden LONG açarsan aç,kazanıyorsun oyunu devam ediyor..
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

3. Palada yoruldu biraz
    Biz sığır kuşu trendin peşinde devam

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bir satış ihtimali var gibi bence akşama doğru.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın nosfecagri
    siziinle aynı düşünüyorum fakat ya bir ihlal ya da hedef olmasını bekliyorum. vob hedefi geldi fakat maya tutmadı gibi şimdi Xu30 182.000 hedefi gelirse cort ta cesaretlenecem...ya da vob da 175.000 altında lonk cesaretim gelecek. bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    long a inandırma algısı en üst seviyeye ulaştığında ve abiler de malları zirvelerden kucaklara verildiğine dair ikna olurlarsa...

mevcut pozisyonları korumak evet mantıklı. yukarıda yaklaşık % 10 luk bir marj var bence maksimum.
    ama delikanlılık yapıp bu seviyelerden long girmeye çalışmak için çıldırmış olmak lazım. o kadarcık marj için risk almaya değmez.

dün cüzi açtığım short 1780 sabah kapatmadık.. ilave short yapmakta doğru gelmiyor.. bekleyelim

6.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku

Pala sinirlere ve sabıra oynuyor. Oyuncular yükselen grafiği karşı koyamıyor. Borsa düşmez algısı yerleştiğinde, pata küte girişir:-)

Bist'in 1, 3 ve 6 aylık getiriler dünya borsalarından daha iyi imiş :-) Vay anam vayyyy...

Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Palada yoruldu biraz
    Biz sığır kuşu trendin peşinde devam

en güzeli bu işte...niye öküzle mücadele ediyorsun, faydalanmaya bak..koca bizonu tek başına yemeye çalışırsan altında kalırsın, boynuzuna takar top gibi oynar (acemi aslanı hatırlayın).
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 508/1003 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •