Sayfa 509/1002 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Aralık ayında yapılması planlanan 2022 asgari ücret zam pazarlıkları öncesinde konunun Kabine gündemine alınması bekleniyor. Toplantıda Erdoğan ile bakanların asgari ücret, EYT, 3600 ek gösterge konusunu masaya yatıracak ve alınan görüşler doğrultusunda yol haritası belirlenecek.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alınan kararları kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün nöbetçi döviz gözlemcisi sizsiniz galiba. İnsanda bu foruma girip okuma- yazma zevki bırakmadılar. Ben de artık merkez gibi doları boşladım. Serbest artık kendisi...
    74 kırılırsa görecem fışkırtmayı
    adamlar 3l-4ü tepe diye satanı topluyor

gönül ister vursunlar 9 a 8.8 e... vursunlar kırbacı
    ezsinler yılanın başını...

hatta 8.2 olsun...
    gezegenin USD bazlı en pahalı yumurtası bile bizde olsun...

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aralık ayında yapılması planlanan 2022 asgari ücret zam pazarlıkları öncesinde konunun Kabine gündemine alınması bekleniyor. Toplantıda Erdoğan ile bakanların asgari ücret, EYT, 3600 ek gösterge konusunu masaya yatıracak ve alınan görüşler doğrultusunda yol haritası belirlenecek.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alınan kararları kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.
    Daha önce görülmemiş bir hiperenflasyon sarmalına doğru hızla ilerliyoruz..

Yapılması gereken 2020 de usdtry’nin 10 civarı dengelenmesiydi.. bu belki 2023 e kadar zaman kazandırabilirdi iktidara..

Hem Ağustos 2018, hem Mart 2020 çok kötü yönetildi.. üçüncü şansları olmayacak..
    ytd..

4. 2 puan daha insin... Düşer o enflasyon..
    enflasyon canavarının cinsiyeti üzerine tartışma bile bekliyorum.edit: üç cocukta yapsın mı ?

aşağıdakine ikili dip denebilir mi ?

hala hamurabi dönemi faiz oranı kullanan güzel ülkemdeki ekonomi proflarına, yöneticilkerine,
    taş devri nden çıkamadınız desem gocunurlar mı ?

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Erdoğan : Önümüzdeki dönem Elektrik faturalarındaki TRT payı, enerji fonu kaldırma kararı aldık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Her şey çakma.Merkez kasasında döviz varmış gibi davranıyor,tuık enflasyon işsizlik düşükmüş gibi açıklıyor,gençler üniversite okuyormuş gibi yapıyor,okullarda akedemisyenler hocaymış prof muş doçentmiş gibi yapıyor her şey ama her şey yalan ,ortada bir abrakadabra var.Halk minik çakallıklarının bedelini ödeyecek,o imar afları,uyduruktan bağlanan maaşlar,yapılan saçma sapan yardımlar vs ile gözyumulan onlarca yolsuzluk hırsızlık elbet bedeli ödenmeden masadan kalkılamaz.Olan beyaz yakalıya oldu,yakaları mora döndü,hepsi artık bir alt sınıfta,hoş onlarda 2000 2014 arasında baskılanan doların tadını çıkardılar,yurtdışı tatiller,cafe kültürü,haftada bir yapılan rakı balıklar,tok sesli wolkswagen sevdaları,rezidans hayatından aşağısını beğenmemeler falan hep aynı dönemin işi.Artık özümüze dönüyoruz neticede fakir bir ortadoğu ülkesiyiz.Tolstoy un dostoyevskinin ,gogol un çaykovskinin ülkesi,uzaya adam gönderen, amerikaya kafa tutan ülkenin kadınları bir ara nataşa olmuştu,baya baya o konunun da cılkını çıkarmıştık.Şimdi adamlara beş yıldızlı otellerde garsonluk yapıyoruz,hem de aşılıyız diye maske takıp.Neyse neticede üretmeyen şımarık,akılsız ama kurnaz,şehirde yaşayan ama köylülükten kurtulmamış tarımı bile boşlayıp al sat ,emlak,arazi ,ikinci el oto,çiğköfte,simit sarayı,starbucks vs karması bir kültürle hizmet ekonomisi ile buraya kadar.İhracat yok ithalat çok,cari açıksız yaşayamıyoruz ve paramız yok.O halde kaçınılmaz sona hazırlanalım.Yaşanmış örnekler önümüzde var zaten,arjantin,venezuela küba 20 yıl öncesinin rusyası falan ,şimdi sıra bizde topun ağzındaki ülke ve halk biziz.Hoş biz yanlız değiliz bu büyük buhranı hafif atlatacak ülke çok az.Hakkımızda hayırlısı artık.Ha bu arada lanet olsun chpkk ya pkk terör örgütüdür cehennemin dibine gitsin,chp pkk ve fetö işbirlikçisidir ,memleketi satacak chp, sakın inanmayın akp ve bahçeli gene en iyisi onlarla devam edelim bence ,nasılsa olan oldu.Hey allahım ne hale geldik nelerle uğraşıyoruz hala beka şu bu ,millet artık birbirini kesecek hala kafalar değişik.

Yazdığım yazının içinde ironi de var,sonra sıkıntı olabiliyor şimdiden yazayım,ironi kısmını anlamayan olmaz ya gene de ne olur ne olmaz,hissenet çok takipçisi olan bir mecra )))))))))

8.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Daha önce görülmemiş bir hiperenflasyon sarmalına doğru hızla ilerliyoruz..

Yapılması gereken 2020 de usdtry’nin 10 civarı dengelenmesiydi.. bu belki 2023 e kadar zaman kazandırabilirdi iktidara..

Hem Ağustos 2018, hem Mart 2020 çok kötü yönetildi.. üçüncü şansları olmayacak..
    Mühim olan çekirdek enflasyon

Onu da bizim köşedeki kuruyemişçi belirliyor. Çakal her hafta 5 TL koyuyordu karışık kuruyemişe, 85-90-95-99 da nihayet durdu, aha dedim enflasyon durdu, derken fark ettim ki, anteple kajuyu azaltıyor bademle fıstığı arttırıyor...

Latife bi yana, her şey en az %50 zamlanmış durumda, Allah en alttaki gariplerin yardımcısı olsun, hakikaten zor, belediyenin yemek yardım faaliyeti var sabah ara sokakta görüyorum, kuyruk var.

Sayfa 509/1002 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •