Sayfa 510/1002 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

TCMB’nin brüt rezervi 116,65 milyar $ oldu önceki 123 milyar $

TCMB’nin swap harici net rezervi -46.7 milyar dolar , önceli -38.8 milyar $ / BloombergHT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. A101’e bugün gelen zamlarmış. Peynir en önde koşuyor.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Gram altın < 600

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Bugün kura bağlı para yatıran vadelilerin uzun süre çıkmaları mümkün değil, iptal etsen %10 kayıp ( saat 11 de bağlanan paraya göre), yarın 11 e kadar bozduranların kaybı devam ediyor, finans bilmeyen halka zulumden başka birşey değil bu.. 10-15 Gün salıncak sistemi devam eder, 3 ay sonrası da aynı durum yaşanır.. Bu sefer döviz sahiplerinin elindeki para hiç edilir sadece faize çalışır.. Sanınırım kur kaybıda en az faiz kadar olur ve sıfıra sıfır. Yer bizim milletimiz gider yine halay çeker ve sahte dolar yakar

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 510/1002 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •