Sayfa 510/1001 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Bugün mağdur olan, benim hisse gitmedi diyen, endekis yüzde bibucuğa yakın yükseldi ama benim hisse gırnızıyı yaktı diyen varsa süüülesin yarın yeşillendircem o hisseyi
    Ben herzaman mağdurun yanındayım, moruk abinin dediği gibi biz duygusal milletiz.
    Hamdım Piştim Yandım

tr varlıklarının fiyatları uçtu. ev fiyatları da nasibini aldı.

ama konut kredileri hala çok cazip. yıllarca bu oranlar görülemeyebilir.

benim kredi çekecek durumum yok. ama kirada otursaydım bu oranlardan kredi çekip ev sahibi olurdum.

kredinin 1/5 oranında da iyi hisselerden portföy yapıp 3-4 yıla krediyi kapatırdım.

500 bin kredi geri ödemesine karşılık, 100 bin tl'lik hisse alırdım. sonuçta o şirketlerin arsası bile evin arsa payından çok fazladır. üzerinde de bir ton varlık arge vs var.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bist 50 de taban olan yok...

bist 50 dışındakilerde viobun konusu değil...

bir dönem küçük hisse sahipleri ne dalga geçerdi bü,yük hisselerin sahipleriyle...

hisseleri 3-5 kat gitmiş tuprs tutana laf derlerddi...

şimdi devran döndü...
    tabi temeli beş para etmez onlarca zombi hisse var. Bunlarda yerli manüplatörlerin oyun sahası. Bir taraftan da halka arzlar da tam gaz devam ediyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bist 50 de taban olan yok...

bist 50 dışındakilerde viobun konusu değil...

bir dönem küçük hisse sahipleri ne dalga geçerdi bü,yük hisselerin sahipleriyle...

hisseleri 3-5 kat gitmiş tuprs tutana laf derlerddi...

şimdi devran döndü...
    İçlerinden akıllı olanlar xdandikten kazandıkları para ile bist30 dan hisseye geçtiler..yapabilene iyi para..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün mağdur olan, benim hisse gitmedi diyen, endekis yüzde bibucuğa yakın yükseldi ama benim hisse gırnızıyı yaktı diyen varsa süüülesin yarın yeşillendircem o hisseyi
    Ben herzaman mağdurun yanındayım, moruk abinin dediği gibi biz duygusal milletiz.
    Tofaşın hızını kestin bir de güzel tepeden dönüş yaptırsan..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Arkadaşlar iyi akşamlar.
    Bir soru sormak istiyorum.
    31.12.2021 tarihinde hisse vadeli kapanışları neye göre belirleniyor.
    Diyelim ki hissenin spot fiyatı 50 vadeli 12.ay 52 olabilir mi?
    Elimdeki longları vadeliden kapatmak istiyorum.

7. Vadelisi farklı fiyat spot farklı fiyat olabiliyor, bunu nasıl ayarlıyorlar ne belirliyor bilmiyorum.
    ama sanırım pala eline göre ayarlıyor
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vadelisi farklı fiyat spot farklı fiyat olabiliyor, bunu nasıl ayarlıyorlar ne belirliyor bilmiyorum.
    ama sanırım pala eline göre ayarlıyor
    Ben böyle biliyorum Bozkurt dayı

Spot piyasadaki seansta oluşan kapanış fiyatı, vade sonu uzlaşma fiyatı olarak kabul edilir.

Son işlem gününde, spot piyasada seansın ve/veya kapanış seansının kısmen veya tamamen kapalı olması veya açık olup da fiyat oluşmaması durumunda vade sonu uzlaşma fiyatı, Uzlaşma Fiyatı Komitesi tarafından belirlenir.

Sayfa 510/1001 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •