Sayfa 511/525 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521 ... SonSon
Arama sonucu : 4193 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Hayırlı olsun tüm borçları kapatır artık

2. https://x.com/Juan_Roman__10/status/1878726118251127088

Yaptıkları KY çarpma hareketlerinden sonra bu şekilde açıklama yapan çok yatırımcıya rastlamaya başladım.

Kazanabilen % 1-2 Kaybedenler ise %98 civarı

Bu ise 23 yıldır yatırımcıyı sömürmekte ve en çok zarar verenlerin başında.

1 tane insanın veya yatırımcının bunlar hakkında olumlu bir şey yazdığını görmedim ve duymadım.

Herkes zarar ettiğine göre neler düşündükleri ise çok sürpriz olmasa gerek.!

Bu hissede hep pozisyonlarına göre fiyat hareketleri oldu, olmaya devam ediyor.

Allah bildiği gibi yapsın...........
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

3. Mafya bastı borsayı

Borsanın %83'ünü, %0,3'ü yönetiyor da ne kadar mafya artık bilmiyoruz. Bu arada, küçük yatırımcı ezildikçe eziliyor.

https://gazetevar.com/mafya-basti-borsayi/

Bende sembolik miktarda bıraktım, bir daha ne bistte ne zorlu gurubunda işim olur.

2008 krizi çıktığında bist 5 dolardı Abd dow 6.800 dü.

Yıl 2025 bist 2.75 dolar Abd dow ise 41.985 $ da

Bu mikrop ise 0.59 cent iken bu gun ise 0.12 cent.

Buna yatırım yapan her şeyini kaybetmiş......

Bunu sahibi bilmiyor mu? bilerek ve isteyerek kendisi yaptı, KY'nin erittiği parayla koca bir enerji şirketi oldu...

0.1 cent yapın bence çünkü değeri o kadar!!!!!!!!!! YTD
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

4. Ahlaksız......

5. Yatırımcı ve halk düşmanı....

6. onur yok......şeref yok....para çok..............müsait yerine .....AHLAKSIZ.........

7. BİST'te bundan daha kötü sadece İhlas grubu vardı, o bile toparladı,

Zoren çok açık ara Bist tarihinin yatırımcısını en çok mağdur eden hissesi oldu.....

Not:
    İnsanlar bir umutla iyi bir haber olabilir mi diye burayı okuyor, üzgünüm iyi haber çıksa bile, hisseyi daha fazla hisseyi düşürmek için çıkar! YTD

8. 22 yıldır olduğu gibi bugün de yatırımcının parasından ve hayatından.........

Aklı olan BİST'e ve özellikle bu gruba yatırım yapmaz, yaparsa her zaman olduğu gibi bütün birikimini kaybeder.

Burada olanların teknik veya temel analiz ile bir ilişkisi yoktur, amaç her zaman olduğu gibi sadece KY'nin parasını sıfırlarmak...

Sayfa 511/525 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •