Sayfa 514/804 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. üşenmedim buldum vallah..

Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    haftalık.. ısrarla üstünde kalması umutlandırıyor ilerisi için..

2.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Portföyümün neredeyse tamamı JANTSA idi, bir aydır kademeli şekilde çoğunluğunu ERBOS'a taşıdım. Umarım yeni JANTSA olur
    inş. olur hocam.. şimdi Jantsa deyip de gaz veriyormuş durumuna düşmekte istemiyorum şahsım için..

bol kazançlarınız olsun..

3.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    inş. olur hocam.. şimdi Jantsa deyip de gaz veriyormuş durumuna düşmekte istemiyorum şahsım için..

bol kazançlarınız olsun..
    Sen misal verdin kardesim jants olur egeen olur bisey olur sanirim,bunlar öylesine örnektir ytd kesinlikle degildir aman ha..

Credit Suisse bugun 5149 lotcukla giris yapti 82,7 ort la hayirlisi olsun herkes icin..

4.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Arkadaısm ben suan hısse harıc yatırım yapmıs olsaydın hala patrona calısıyor onu zengin etmeye ugrasıyorum olurdum
    Benım sayemde en az 5 bin yatımcı gelmıstır
    İlk baslarda define buldu diyenler bile oldu😂
    Sonra durumu anlattım sımdı tum cevrem ve eskı calıstıgım fabrıka beyaz ve mavi yaka ful borsacı oldu
    Ordan 10bın burdan 20 bin kar a verilecek hısse yok bende
    Aldıgım sattıgım hısseler belli
    Trade yatçptıgım hisseler de tek yorum yapmam sadece uzun vade oldugu hısseler de yazarım

Borsa da bılanco ıyı şirket eninde sonunda ederını bulur
    Sadece zamanlama ve sabırlı olmak sart
    Matematik asla yanılmaz gecen sene kutpo yu 4.50 de yuzune bakan yoktu simdi 30 tl de millet sıraya giriyor
    Iskur u 7 bin e alan yoktu bu sene 570 bın e gıttı

Erbos 1 2 tavan yapsın bak seyret millet nasıl sıraya giriyor
    Erbos ta beni utandırmadı eskiler bilir 25 TL üzeri bir baska dünya olur demiştim. Matematik asla yanılmaz er gec ederıni bulur
    Ytd.

5. bir de haftalık dolar grafiği atıvereyim..

anlayanlara malum olmuştur artık, üstü tutunmak şartıyla..

6. Patron şirketlerini ıyı bilmek gerekir gecmıste yaptığı hareketi gunumuz de de yaptı
    Kutpo 2009 krizi de borsa tapan tapan yaparken bedelsiz acıkladı yine pandemı de aynı seyı yaptı 5 liradan 70 TL yı gosterdı.
    Ayni sekılde egeen de bir kap acıklaması ile hısse 50 TL den nerelere geldi logo yazılımda hısse gercek degerını yansıtmıyor diye bir haberle nerelere geldi ufak bir kap haberi gelecek ıcın şirketin degerlenecegı mesaj ı yeterli olur. Tıyo pesınde kosmaktan ise kap acıklamarı ıyı anlamak ve sabırla beklemek gerekir
    Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    bir de haftalık dolar grafiği atıvereyim..

anlayanlara malum olmuştur artık, üstü tutunmak şartıyla..

Emeğiniz için teşekkürler hocam. Grafiği şu şekilde yorumladım; hissenin 9.95 dolar seviyesinin ( tam olarak bugünkü kapanış) üstünde tutunması halinde hisse bir üst kanala girecek. Yanlış çıkarım yapmış olabilirim
    ; bu konuda pek tecrübem yok..

8. şöyle çizittirelim o zaman.. haftalık usd grafik..

olası en kötü seneryo destek..

Sayfa 514/804 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •