Sayfa 514/1003 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    petkm de kuş taki gibi oyun dönebilir beklenti bitti diyip karşılıklı aşağı bastılar dün bugun yukarı sürebilirler.
    Bademcuklere hacim yaptıracak tahta lazım
    Sabah bunu yazdığımda yav bulut yine seneryo yazdı diyenlere gelsin.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bu kadar yükseldik ama dolar hala taş gibi..kanımca herifin değişik planı var.
    Normaldir. Dolar zirve yapınca yatay takılsın, borsayı uçur, tepeden millete ver, tekrar doları al ve uçur, tepeden ver, borsayı uçur,..........
    Klasik döngüsü artık bu ülkenin.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O balye balye paralar dönüp dolaşıp yol su elektrik olarak bize geri dönüyor ama
    o zaman yok gaza zam geldi yok petrole zam geldi yok yağa zam geldi diye ağlamak yok ama
    Ben ağlamam bir tane oy vermedim sen düşün

SPOT

Taşınan Açıklar

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Adamlar balye balye para dağıtıyor
    yok şumu olmuş , yok bumu olmuş ne ya,
    trend di gördüğün an kıpraşmadan devam et,
    hem çıkarken , hem inerken kazan .
    Hakkaten yahu, millete ralli beğendiremiyoruz. Üstelik, 23 yıllık borsa geçmişimde en temiz ralli olabilir bu..çöpler yerinde sayıyor, temel olarak düzgün ve beklentili hisseler gidiyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Normaldir. Dolar zirve yapınca yatay takılsın, borsayı uçur, tepeden millete ver, tekrar doları al ve uçur, tepeden ver, borsayı uçur,..........
    Klasik döngüsü artık bu ülkenin.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dow ne zaman göçüyor abi, orası bir hafta daha dayansın burası 1800 e gider gibi
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Aşağı biraz salsa zaten bir çok kişi kapanıp, "long" olur büyük ihtimal...
    Bir de öyle tokatlarlar sanırım..

Ama onu bile yapmıyor piyasa yapıcı, yakaladı tam olarak işini bitirmeden gevşetmeyecek, geçen seans içi olan hareket korku salma amaçlıydı..."Short" olanlar için bir umut öyle bir hareket olur diye serap gösterdiler..

Mart ayında olan hareketin ters yönlü, "slow-motion" olanı uygulanıyor..Dönüş öyle kolay olmaz diye düşünmekteyim..

Üstelik daha görsel ve yazılı basında borsa rekorlar kırıyor. reklamlarını da henüz görmedik...Bu seçim arefesine girdiğimizin beyanıdır zaten....Şahsen önümüzdeki yıl ortası başlarlar diye düşünüyordum, erken başladılar, ya hedef büyük yada başka bir planları var..
    Shortçuların biraz nefes alacakları tek zaman eli kulağında olan 5.1-5.2 düzeltmesi. Bu düzeltme sonrasında yani 5.2 dibinden sonra düşmanımın bile shortta kalmasını istemem. 3-4 ay long piyasası süresince ortada batmayan shortçu kalmaz. Şu yükseliş yaklaşık 20 gün sürdü ve ciddi anlamda canlar yandı. 5.3 ve 5.5 hareketi tamamen bitirir shortçuyu.
    Hemen olmasa bile 5.3 dalgası sırasında 1800 ün rahatlıkla geçileceğini düşünüyorum eğer bizim angutlar yine bir hıyarlık yapmaz ise.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Dow ne zaman göçüyor abi, orası bir hafta daha dayansın burası 1800 e gider gibi
    Yazıyı şimdi gördüm ama zaten yazdığım yazıda sorunun cevabı var.

Sayfa 514/1003 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •