Sayfa 515/535 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525 ... SonSon
Arama sonucu : 4278 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Israil de sattigi yer yaklasık 200 m.usd . Tek bir sirket . Bu sirkete yabancı ortak lazım net . Halka arz etmez zoryeni . Icini bosaltirsa halka arz eder . Unutun onu. 3 5 yılda bir salıyor piyasaya haberi birsey yok.

Adam akıllı yabancı ortakla hicbir sorunu kalmaz . Ortakdan gelen parayla borc sorununu cozer . Para basar . Yatirim yapar .

Baska turlu bir 24 sene daha aynı zulum devam eder . Ayıp birsey degil gitsin avm si ile.ilgilensin . Enerji onun neyine. Gitsin beyaz esya satsın.

Vestel batıyor 11 milyar zarar açıklamış

3. Vestel batiyor diye bunu niye %6 ile devre kesiyor . Kendi realitesinden uzak sacma sapan bir sirket oldu. Listede en fazla yatirimcida bunda . Kimse birakmaz . Bu hareketlere. Her kalkisinda dokulur aslinda millet , ama tercih etmiyor . Borclanip bedelli yapmak daha zevkli galiba .

Piyasa degeride yukseliyor ucuzda.kalmiyor boylece

4. Tahvil ayagina soyacagi kdr soydu . Madem vestel batiyor . Bunu borclari ile beraber satsin. Gitsin beyaz esya avm ile.ilgilensin . Enerji sektoru bitmek uzere zaten 2030 dn sonra. Alarko bile cikiyor enerjiden tek varligi enerji olmasina ragmen.

Alici bulursa versin kurtulsun .

5. Anz 80 yasinda zorenin sirtindan holding oldu arpalik gibi kullandi. Adam zorenin cikisini goremeden ölecek. Helallik almasi lazim . Arz fiyati 0.75 cent . 2001 . En son 0.75 cent 2010 da gormus. Suan 10 cent.

44 kat bedelli temettu yok somurme var. Mezaramı gotureceksin. Son bir tesekkurle bize veda et .

Genel kurula gitsem aynen soylerim. Birileri ona ulastirir. Bu msji belki . Memnun olurum

6.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Aha burdan yazıyorum; bu arz işi, ırz işine dönüşürse, Avukatım hazır bekliyor, direkt dava açıyorum!.
    Sürüm, sürüm süründürür; donuna kadar alırım, hiç acımam haberin olsun
    ANZ efendi.😏
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤩🤩🤩🤩

7.  Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    üstadım

borsa da % 90 başarı ortalamam vardır

ömrüm de beni yanıltan iki hisseden biri bu kadar beklentileri ve gerçekleşen beklentileri

artı böyle bir bilançoyu *** eden başka şirket yoktur

doğru hamle yapıp zamanın da almama ramen oluyor ya bunlar kabul edemiyorum aslın da

para değil başarısızlık beni üzüyor

temel de altın kural vardır

ederine gelir illa ama bunlar ayrı bir level ..
    Özgürü bile delirtmislerb5 liralarda uzulme hacı 1 sene gecti 3 liralardayız . Hayirli olsuna geldim bende .

8.  Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    pozitif uyumsuzluklar var
    göstergeleri soğutmuş
    yeni bir trend açacak gibi duruyor ..
    Reis usd bazli enflasyon bazli bist bazli 2013 den beri pu var . 12 senedir 🤣🤣🤣 calisitirmiyor . Sen dusun yani . Tl bazli bile ugrassa aylik pu ya girecek nerdeyse haflak vs de zaten var .

Hatta ileri gidiyorm yillkl tl bazda bile olustirabilir borsa tarihinde ilk olur . O kdr manyak

Sayfa 515/535 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •