Sayfa 515/996 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Ayhan bey, Yedin, içtin yuvaya döndünse , bu konuşulan meselelerin aslı astarı nedir bir araştırsan. Vereceğin bir işaretle batmaktan kurtulacağız. İşareti aslında sn. Cumhurbaşkanı aziz milletine verdi. Lakin ara sıra şaka yapabildiğini, esprili olduğunu düşününce temkinli olmak zorunda kalıyoruz. Yatırım tavsiyesi olmadan yeşil işaret bekliyoruz.

2. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kovid-19'un henüz tanımlanamayan çeşitli mutasyonları nedeniyle pazartesi sabah 4'ten itibaren ülkeye tüm giriş çıkışların kapatılacağını açıkladı:

https://www.bloomberght.com/ingilter...atiyor-2272682
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ben Konya'da yaşıyorum. %50 engelli indirimi var. Abi şu 93 TL geldi. Engelsiz olsak 200 TL su, kış daha gelmeden 500 doğalgaz, 55 internet, 30 doğalgaz, 100 su 85 tel, daimi tak sonda ve bez medikal farkı 600. Ev kira değil. Gıda temizlik miadına göre yıllık iki yıllık alırım. Buna rağmen ucu ucuna denk geliyor. Servis ücreti yok. Ulen TÜİK başkanı öbür tarafta seninle çok kişi hesaplaşacak.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ayhan bey, Yedin, içtin yuvaya döndünse , bu konuşulan meselelerin aslı astarı nedir bir araştırsan. Vereceğin bir işaretle batmaktan kurtulacağız. İşareti aslında sn. Cumhurbaşkanı aziz milletine verdi. Lakin ara sıra şaka yapabildiğini, esprili olduğunu düşününce temkinli olmak zorunda kalıyoruz. Yatırım tavsiyesi olmadan yeşil işaret bekliyoruz.
    Adrasan ve kaş bitti kalkandayım yemeye içmeye devam

bir halt olacağı yok.

5. Sözde engelliler için indirim tolerans var. Beze 250 fark ister medikalci. Sonda için 400. Akülü tekerlekli sandalye şarj aleti 1750, aküsü iyisini alsan 400 Euro. Minderi vs. Bize ne lazımsa uçuk. Sitede bir arkadaşım şöyle yazmış. Hastaneye gittim bir sürü insan yığılmış. Dedim niye bu kadar yaşamak için mücadele ediyorsunuz. Önce yada sonra öleceksin. Bu yazıyı okuyunca demek ki hayattan hiç bir haz almıyor. Hem engelli hemde fakir olunca böyle hisse sahip oluyor demek.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sözde engelliler için indirim tolerans var. Beze 250 fark ister medikalci. Sonda için 400. Akülü tekerlekli sandalye şarj aleti 1750, aküsü iyisini alsan 400 Euro. Minderi vs. Bize ne lazımsa uçuk. Sitede bir arkadaşım şöyle yazmış. Hastaneye gittim bir sürü insan yığılmış. Dedim niye bu kadar yaşamak için mücadele ediyorsunuz. Önce yada sonra öleceksin. Bu yazıyı okuyunca demek ki hayattan hiç bir haz almıyor. Hem engelli hemde fakir olunca böyle hisse sahip oluyor demek.
    Elin suriyeliside 30.000 tl yardım cocuk bası 240 tl yardım alıyor

https://www.youtube.com/watch?v=JnbDloqKbMk 25 dk sonra izleyin

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    200 günlük den sonra bugün 7.45 in üzeri kapatırsak 20 günlük ortalamanın da üzerinde kapatacağız.

RSI da dipten dönüşü onaylıyor

Tek olumsuz durum ters fincan kulpçuların 7.52 direncini defalarca kıramaması. Onu da merkez faiz arttırmazsa sert şekilde kıracağını düşünüyorum. 21 ocağı bekleyebiliriz orayı sert kırmak için. Reisin bugünkü faiz konuşması üstüne tobb başkanının konuşması sanki bu toplantıda faiz artmayacak beklentisi var gibi

Formasyon yönlü baktığımda ise Dipte oluşan bir tobo görüntüsü var

***Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup Yatırım Tavsiyesi değildir...
    Normal şartlarda merkez bankasının kafasında soru işareti varsa, piyasa doları yukarı itmek vasıtasıyla bu soru işaretini ortadan kaldırırdı. Tabiki bu karara kadar olurdu. Ama şimdi bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ayhan bey, Yedin, içtin yuvaya döndünse , bu konuşulan meselelerin aslı astarı nedir bir araştırsan. Vereceğin bir işaretle batmaktan kurtulacağız. İşareti aslında sn. Cumhurbaşkanı aziz milletine verdi. Lakin ara sıra şaka yapabildiğini, esprili olduğunu düşününce temkinli olmak zorunda kalıyoruz. Yatırım tavsiyesi olmadan yeşil işaret bekliyoruz.
    Abi damat mantığı aynen devam. 1 yıldan az ödenecek dış borç 183 milyar dolar. 50 de cari açık var. Faizi geçtim. -49 milyar dolar ki swap ta Libya yoktur. Azerbaycan ve katar gözüküyor. -49 un çok çok üzerindedir. Şöyle bir öngörü var. Faiz artışı ile sıcak para gelecek. Bir kere bu faiz le ıccak paradan başka gelmez. Yüksek faiz ile borç dönmez yatırım işsizlik büyüme olmaz. Her ikisi de çıkmaz sokak. Benim dolarim yok. Çocukluk arkadaşım var kentsel dönüşüm deki hisseli evi sattı. Dolar aldık damat varken üç kez aldık iki kez sattık biraz kar ettik. Üçüncü aldığımız şuan eski karı götürdü. Biden amcayi ve RTE nin arada konuşmasıni bekliyoruz.

Sayfa 515/996 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •