Sayfa 516/1001 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Yok olay başka. İştiraki Naturel Gaz'ı halka arz edeceğiz dediler hatta başvuru yapıldı SPK'dan onay bekleniyordu. Bu sebeple holdingin ana kağıdı tavan tavan gitti. Geçen gün "qandırdım zaaa xD" der gibi KAP attılar biz Naturel Gazı halka arzdan vazgeçtik eki eki diye. Alanın elinde patladı tabi kağıt. Patron hisse sattı mı onu bilmiyorum. Eğer öyle bir şey varsa bu suç olur zaten.
    Niye suc olsun ki? KAP atarsa sorun olacagini sanmiyorum.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Son 5 yılın ortalaması %10,56, 3 yılın ortalaması %11,25.
    Ama bu seneki rekor kârlardan sonra daha yüksek bir ödeme ve bedelsiz beklentisi var. Eğer 2021'de de yüce haşmetlimiz her boka karıştığı gibi yine temettü kısıtlaması getirmez ise.
    Inşallah..

3.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    26sinda bir satis KAPi var. Gecmis olsun ya kotu yapmislar... 6,6 ve 5,5 dan gondermisler hisseleri

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Mehmet Kutman Türkiye'nin en iyi en kurt borsacilarindan biri, bu adam kimseye kolay kolay para yedirmez. Bu grubun hisselerinden uzak durmak lazım. Her türlü oyun döner.
    tesekkur ederim değerli üstadim, tecrübesizliğim tamamen.
    asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    çünkü üst üste seri şekilde beklenti yarattı, kağıt ciddi ivmelendi sonra da spk başvurusunu geri çekti. belki suç değildir ama yaptığı etik değildi.

neyse burayı ağlama duvarına döndürmeyelim, bir test yaptık.

halka arz olan şirket ve iştiraki işrket hareketlerinin bu beklenti ile artacağını iddia etmiştik.

bu doğru bence ama HALKA ARZI GERİ ÇEKME durumlarında ciddi patlıyoruz.

yani özetle;

Patronu tanımak lazım

6.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Halka arzdan vazgeçildiğinin bildirilmesinden önce satış yapılmışsa bu suçtur.
    Sen beklenti yaratıp fiyat yükselt, sonra mal sat, sonra vazgeçtim ben arzdan de.
    Bunun twitterda orada burada hisse pazarlayıp övüp parlatıp millete kağıt aldırırken kendi satanlardan ne farkı var?
    Onlara milyon milyon para cezası ve hatta savcılığa suç duyurusu yapıyor SPK. Bunun ne farkı var?

7.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Halka arzdan vazgeçildiğinin bildirilmesinden önce satış yapılmışsa bu suçtur.
    Sen beklenti yaratıp fiyat yükselt, sonra mal sat, sonra vazgeçtim ben arzdan de.
    Bunun twitterda orada burada hisse pazarlayıp övüp parlatıp millete kağıt aldırırken kendi satanlardan ne farkı var?
    Onlara milyon milyon para cezası ve hatta savcılığa suç duyurusu yapıyor SPK. Bunun ne farkı var?
    Twitterdan biraz baktim da aslinda olmayacaginin bilindigi iddia ediliyor. SPK mevzuata uygun davranmis ve bunu holdingin bilmemesi cok kucuk bir ihtimal deniyor. Dogruysa bu soylenenler lutfen grubun diger hisselerinin adlarini yazin da uzak duralim. Patron beslemeyelim KY olarak....

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim secimin ruzgari gibi
    Hadi hayirlisi
    Ytd
    Sari kafa kazanacak bence

Sayfa 516/1001 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız