Sayfa 516/1009 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    sabri boğaziçi çıkışlı mı? bir sabri vardı fizik matematikçi.
    evet (öyle biliyorum)

MIT=Massachusetts Institute of Technology
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    MİT deyince biz de huzursuz olmuştuk...Meğer MIT mış...

Dünden beri yaramazlık yapmıyorduk.

İyi oldu açıkladığın...

Rahatladık...

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    MİT deyince biz de huzursuz olmuştuk...Meğer MIT mış...

Dünden beri yaramazlık yapmıyorduk.

İyi oldu açıkladığın...

Rahatladık...
    zaten MIT yazmıştım, demek ki buradaki ahali önyargılı davranıyor!!
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4. ABD den çok pis kokular geliyormuş...

Hulllooo...[/QUOTE]
    Demek ki bu durumda;
    1. Ortama, var olan ve de iyi olmayan bir koku geliyor !
    2. İyi olmayan kokuyu da alabilen var!

Bu biraz bayat bir haber:

Halkbank Hakan Atilla serbest bırakılmayınca lobi firmasıyla anlaştı… Yıllık 1,5 milyon dolar ödeyecekler

02 Eylül 2017

Halkbank, eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla serbest bırakılmayınca lobi firması ile anlaştı Trump’a yakın şirkete aylık 125 bin dolar ödeyecek.

Reza Zarrab’la ABD’de aynı davada yargılanan Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, tüm çabalarına rağmen mahkemece kefaletle serbest bırakılmayınca, banka çareyi lobicilerde aramaya başladı. Halkbank, ABD’de Başkan Donald Trump’a yakınlığıyla bilinen “Ballard Partners” adlı lobi şirketiyle anlaştı. Anlaşma için şirkete aylık 125 bin dolar ödenecek. Yani firma lobi faaliyetleri için Halkbank’tan yılda 1.5 milyon dolarlık ödeme alacak. Halkbank’ın Ballard lobi şirketiyle yaptığı anlaşma, şirketin ABD hükûmetine yaptığı zorunlu bildirim sonucunda ortaya çıktı.

6. Dolarizasyon oranı %kaç oldu? En son bayramdan önce %43 lerdeydi.

%50 üzeri olursa TCMB in görev tanımını hem TL hem Dolar$ bazlı fiyat istikrarını sağlamak şeklinde değiştirmek anlamlı olabilir.

7. Hmmf, hmmmf. Pis kokular alıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Dolarizasyon oranı %kaç oldu? En son bayramdan önce %43 lerdeydi.

%50 üzeri olursa TCMB in görev tanımını hem TL hem Dolar$ bazlı fiyat istikrarını sağlamak şeklinde değiştirmek anlamlı olabilir.

darbe girişiminde tüm halk olarak elimizi taşın altına koyup elimizdekileri piyasaya boca ettik ama zarrafın trilyonları veya zafer çağlayanın trilyonları için kimse elini cebine atmayabilir.
    *
    kimse trilyonluk saat takmaz birini gönderip git bana 1 trilyona saat al gel ben sana vercem parasını demez.
    *
    adalet.

Sayfa 516/1009 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •