Sayfa 518/997 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by karamsar kedi Yazıyı Oku
    Banka bonosu araştıran var mı?

Vakıfbank haftaya kendi bonosunu satacak? Sanırım başka bankaların da satışı vardır..Benim tahminin faiz oranı %14 üzerinde olacaktır..Stopaj da %10 olduğu için değerlendirilebilir..Bonolar genelde 3-4 ay vadeli oluyor..
    http://www.vakifbank.com.tr/vakifban...spx?pageID=826

Bu konuda paylaşım çok takdire geçecektir..
    Bence Tl de kalanlar bu kadar sabretmiş biraz daha sabretsin. Tüm bunlar KIÇIN sıkıştığı ama SOPA nedeniyle mevduat faizini arttıramadıkları için bu yollara saptıklarının işaretidir. Tabi kendi düşüncem olup asla YATIRIM tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    13.80 demişlerdi

Düşüncelerim kimse için yatırım tavsiyesi değildir.
    teşekkürler
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    akbank bonosu için yatırılan paraları hesaptan çekmiyorlar, nakit olarak duruyor

neden diye sorulduğunda, hazine bölümü telefonları bile açmıyor ne işler dönüyorsa..?
     Alıntı Originally Posted by lukas Yazıyı Oku
    AKBANK kendi Bonosunu çıkarıyor 14 kasım da

56 gün 500K için %14,29
    63 gün 1M için %14.50
    stopaj %10
     Alıntı Originally Posted by karamsar kedi Yazıyı Oku
    Banka bonosu araştıran var mı?

Vakıfbank haftaya kendi bonosunu satacak? Sanırım başka bankaların da satışı vardır..Benim tahminin faiz oranı %14 üzerinde olacaktır..Stopaj da %10 olduğu için değerlendirilebilir..Bonolar genelde 3-4 ay vadeli oluyor..
    http://www.vakifbank.com.tr/vakifban...spx?pageID=826

Bu konuda paylaşım çok takdire geçecektir..
    yukarıda bahsi geçmişti Akbank çıkarmıştı
    ben oranları önceki sayfada yazmıştım
    mevduat karşılığı 15,15 gibi oluyor yanılmıyorsam
    kısa vadeli olmak kaydıyla iyi bankaların 14 üstü bono oranları iyi şeçenek olabilir gibi bence..

akbank bonosuyla ilgili olarakta 14 mart 15,30 talep toplama bitmiş.15 kasımda valör başlamış bir sorun yok dediler...ilgilenen arkadaşlara..

akbank 500k temdit 32 gün %13,60
    yapı kredi 500k temdit 32 gün %13,60
    yapı kredi 50k dolar 32 gün %3,40
    ziraat 500k temdit 32 gün %13,60
    bugün alınmıştır.normalde her zaman aralarında fark olurken gün itibariyle sanki sözleşmişler gibi olmuş

6. Vakıf 750k 1 ay 14.15

7. Bankalarla yapılan toplantı da mevduat faizlerinin aşağı çekilmesi sağlanarak alternatif enstrüman olarak bankalar bono çıkarmaya yönlendirilmiş olabilir mi? Bir veriye dayanarak söylemiyorum ancak tl mevduat faizleri 14 altında ardı ardına çıkan banka bonolarında ise faizler 14-15 civarında mevduat karşılığı belki 15'in üstü.Çoğu mevduat sahibi gidip Akbank bonosu almaya kalksa 500 bin tl alt sınır alma imkanı da yok.Bankalar tl ihtiyaçlarını belki kurumsal yatırımcıya bono satarak karşılıyor küçük yatırımcıyıda düşük faize mahkum ediyor.Böylelikle belki piyasada faizler düşüyor algısı yaratılıyor.Çokmu saçma geliyor kulağa bilemiyorum.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Bankalarla yapılan toplantı da mevduat faizlerinin aşağı çekilmesi sağlanarak alternatif enstrüman olarak bankalar bono çıkarmaya yönlendirilmiş olabilir mi? Bir veriye dayanarak söylemiyorum ancak tl mevduat faizleri 14 altında ardı ardına çıkan banka bonolarında ise faizler 14-15 civarında mevduat karşılığı belki 15'in üstü.Çoğu mevduat sahibi gidip Akbank bonosu almaya kalksa 500 bin tl alt sınır alma imkanı da yok.Bankalar tl ihtiyaçlarını belki kurumsal yatırımcıya bono satarak karşılıyor küçük yatırımcıyıda düşük faize mahkum ediyor.Böylelikle belki piyasada faizler düşüyor algısı yaratılıyor.Çokmu saçma geliyor kulağa bilemiyorum.
    Yooo.. Niye saçma olsun ki tamda sizin söyledikleriniz yapılıyor piyasada.

Sayfa 518/997 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •