Sayfa 519/733 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 5857 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Kimsede burada uçacak kaçacak batacak diye yazamaz kimse bilemez yön veren bizler değil toplasan kaç tane ky kaç lot alabilir

SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. birazdan toplar
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

3. Benim epey var elimde öyle gerçekten 😐 sallamıyorum zararım çok bi ev alacak kadar orta halli 3 senedir de bekliyorum siz düşünün nedemek istediğimi anlata biliyormuyum güzel dostum

4. Allah yardımcın olsun kardeşim kolay değil anlayabiliyorum seni ama bu kadar işlem bu kadar lot bilmiyorum ama tecrübe olarak söylüyorum bisa degil

Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. kağıt al vermiş az daha sabret bir aksilik olmazsa artık
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

6. Hisseyi sattığımız da gelen para ile aynı gün yine aynı hisseden alabilir miyiz

7. Ewet bdegilbruttekio senin dedigin brüt takasta olur oda hazırda paran yoksa
     Alıntı Originally Posted by romantik adam Yazıyı Oku
    Hisseyi sattığımız da gelen para ile aynı gün yine aynı hisseden alabilir miyiz

8. Teşekkür ediyorum kardeşim bekliyorum bakıcaz bu öyle bir şey ki kimseye de söyleyemiyorsun bizim insanlarımız geneli borsa kumar der bende içime atıyorum ne yapacağımıza bilmiyorum satıp altdan almak mı iyi beklemek mi karar veremiyorum

Sayfa 519/733 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •