Bagfas: çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından 12 haziran'da denetim amacıyla alınan su numunesine dair analiz sonucu ise henüz şirketimize bildirilmemiştir
Bagfas: çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından 12 haziran'da denetim amacıyla alınan su numunesine dair analiz sonucu ise henüz şirketimize bildirilmemiştir
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
*bagfas: Su çıkış noktalarının izlenmesi için bakanlık tarafından analiz edilen numunelerde olumsuz bir durum tespit edilmemiştir
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
19,23 ten gitti hisseler.Panikte al coşkuda sat.Allah yolunu açık etsin.Herkes zararını kurtarsın..
Demiştim.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben demiştim zatenciler çoğalmaya başladı mı aklıma kaptıranlar gelir kaptırdıklarını kaptırmamış gibi yapıp hesap kitap çalışmalarına başlarlar olur ya bir duraklama yaşarsa yerine koymak için pusuya yatarlar. Panikte kaçanlar kafalarına bayır turpu sıkarken, panikten yararlananlar musilajsız denizlere açılırlar bu hep böyle olur. Ytd
Benim elimde bağfaş yok.
Beni kastediyorsan yanılıyorsun.
Benim elimde kardeş EGEGÜB olduğu için o yorumu yaptım.
Nitekim iki üç taban yaptırıp küçük yatırımcıları korkutup birçoğunu dökmedi mi acaba.
Sonra ne oldu da herşey düzeldi tavan tavan gitmeye başladı..
Birileri sürekli filim firildak peşinde.
EGEGÜB de bundan etkilenmedi mi.
Burada kimse kalmamış sanırım.Yoksa başka bir bölüme mı taşındı.
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
Yer İmleri