QNB Finansbank bonosu
bugün talep toplama 32 gün
ilan edilen %22.80
mevduat faiz eşleniği %24.14
(min tutar 1,078,442.97 TL )
QNB Finansbank bonosu
bugün talep toplama 32 gün
ilan edilen %22.80
mevduat faiz eşleniği %24.14
(min tutar 1,078,442.97 TL )
Iyi bir istatistik..ancak faiz gelecek, enflasyon gecmis rakamlari gosteriyor.. karşılaştırmada beklenen enflasyon onemli.. arjantinde kac olacak, Turkiye'de kac olacak..bir de risk primi var.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
2 hafta secimden once garanti bank hissesi alan suan bir yillik banka karin aldi cikarsa eger.
Hala ppf konusuruz!
3 sene önce 2 sene önce 1 sene önce 6 ay önce 3 ay önce ekgyo alan yandım allah diyor hisse şu an 1.22 diplerde geziniyor, spek kağıt da değil üstelik kanal istanbul diye kakaladılar millete 3 liralardan 2.60 lardan yığınla insan aldı. Risk alabilsem zaten 1.12 den girerdim aklımdan geçti benim tek riskim dolar alma üzerine 3.42,4.81,5.72 son 3 yılda elimdeki dolarlar 5-10 seferde alt sqt yapmışlığım vardır, bunun dışında 1 aydır da mevduattan fonlara geçtim. Dolar ile gözlemim buralarda dibi sıyırıyor bence rsi değerlerinde filan günlük göstergeler dip noktada 5.50 altı kesinlikle gelmez sanki almayı düşünen kademeli alabilir faizler indikçe tl cazibesini yitirecek enflasyon annesi tamamen baz etkisinden düştü yapısal bir adım gören var mı.
Yer İmleri