Sayfa 520/1002 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bistteki düşüşün sebebi bu mu yoksa?:

Avrupa’da alarm: Delta varyantı yüzünden AB kapılarını kapatıyor

https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...tiyor-6510283/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

4 dalga kapıda gözüküyor aşıya güvenip hızlı acılma 4 cü dalgayı tetikledi

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Madem bu kadar tehlikeli bu olay, bu maçlar nasıl dipdibe seyircili oynanıyor?

Çok cins işler dönüyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Başlığın havası - doğası da ülke gibi bozuldu ! Yeni bir haber- duyum yok. Hep aynı kişiler hep dert hep ağlama- sızlama.

Şu anda yaşadığınız ülkede vatandaş olarak görülmenizin dayanılmaz hafifliğini yaşıyorsunuz ! Gerçek ise çok başka. Son 8 yıl çok şey değişti. Çoğumuz farkında bile değiliz. haberleri - artık gına geldi - diyerek izlemeyen ülkem halkına gerçekleri anlatmaya hiç çalışmayınız, kafa- göz dalıyorlar. her gün sokaklarda artık cinnet kol geziyor. İnsanlar film izler gibi seyrediyor. Sonra hiç beklemediği hatta anlayamadığı bir anda kendini kaosun içinde bulunca rüyadan uyanıyor. Bu kez de diğer insanlar onu çekirdek çitleyerek , sırıtarak seyrediyor. Bu döngü böyle kitlesel cinnete kadar gidecektir.

Son 8 günde 4 şehir gezdim ve en az 12 üzücü olay yaşadım. Bir örneğini cumartesi akşam Antalya otogarında polis memuruyla yaşadım. Kendi görev suçunu hafifletmek, üstünü örtmek için '' devlet büyüklerinin yaptıklarının yanında beni konuşmak çok ayıptır '' diyebiliyor. Pes artık diyerek kendime kızarak ( neden başvurdum diye ) uzaklaştım. Velhasıl olan bitenleri görenler, hayatın acımasızlığını dibine kadar yaşayanlar artık vatandaş değil, kullanılacak köle olduğunu anlıyor. Malmış, mülkmüş hatta canmış hiç bir kıymeti ve garantisi yok. Bir gecede atılan bir imza ile tüm malınız acil kamulaştırılabilir, meranız özelleştirilebilir. paranıza çeteler çökebilir. Çok kötümser - karamsarım- . ne yapayım, kafayı yememek için biraz da çatlak takılmaya karar verdim.
    Bize hep ağlama , sızlama deyene bakın wallahi , kaçasim geldi :-):-):-):-):-)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bizimkiler de önlem almaya başlamış:

İçişleri Bakanlığı’ndan yeni genelge! 6 ülkeden uçuşlar durduruldu

İçişleri Bakanlığı ülkeye girişlerle ilgili yeni bir genelge yayımladı. Buna göre; Bangladeş, Brezilya, Güney Afrika, Hindistan, Nepal ve Sri Lanka’dan gelen uçuşlar bu konuda yeni bir karar alınıncaya kadar durduruldu.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Madem bu kadar tehlikeli bu olay, bu maçlar nasıl dipdibe seyircili oynanıyor?

Çok cins işler dönüyor.
    Bu virüs işi daha çok su kaldıracak galiba...

Virüs olayı bahane , ülkeler kötü ekonomik gidişatı virüs örtüsü ile kapatmayı tercih ediyorlar...ve Kimse Turizmle bile olsa başkasını finanse etmek istemiyor...

Bist te küçük tahtalar zaten garip fiyatlarda adam akıllı tahtalarda yabancı yatırımcı bekliyor o yatırımcı grupta mevcut yönetim döneminde kaçtığına göre taze kan ile tekrar dönebilirler....

SP ülkenin nasıl yönetildiğinin çerçevesini çiziyor ...Daha fazla yoruma gerek yok....

6 Aylık bilanço kapanışı için dolar baskılanıyor demiştim ben hala aynı fikirdeyim Sonrası görünen köy....

8. Insanlari cinnete goturen neden, yasanan bunca yolsuzluga ragmen soygunun suruyor olmasi.

Sayfa 520/1002 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •