Sayfa 521/999 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Yakında 2019 yılı dağıtılacak kar paylarına mahsuben kar payı avansı da dağıtabilirler.

2. 2019'da da kar edeceği garanti mi? Ya alırlarsa anahtarını

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Yakında 2019 yılı dağıtılacak kar paylarına mahsuben kar payı avansı da dağıtabilirler.

3.  Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    Ooooo güzel haber
    haftaya kıbrıstayım isteyene rakı getiririm

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    2019'da da kar edeceği garanti mi? Ya alırlarsa anahtarını
    Günü kurtarmak varken kim düşünür kar garantisini. Anahtarı kaptırırlarsa parasal genişleme olarak zaten faturasını öderiz.

5.  Alıntı Originally Posted by mevduat Yazıyı Oku
    twiterdan, yaşanmış bir olay. https://twitter.com/kumralevren Tek bir bankayla çalışıyorum. Evi satip bankaya yatirdim ertesi gun sözde o bankadan müşteri temsilcisi bir bayan beni arayıp hesabımdan yurtdışına yüklü bir gönderi emri verildiğini bilgim harici ise kimlik dogrulamanin +ardından işlemin iptalini gerçekleştireceğini söyledi. O kadar gercekciydi anlatamam. Arka fondan diger çağrı merkezi temsilcilerinin görüşme sesleri falan geliyordu. Bayana beni 5 dk sonra yeniden ararmisiniz dedim. Hayır arayamam deyince uyandım Verilmiş sadakamiz varmış hocam.Hayır hesabıma yüklü bir para yatırınca ertesi gün dolandırıcılar tarafından nasıl aranıyorum? Üstelik bir kamu bankası. Çok organizeler hocam. Bu islerde de insider olup olmadığından supheliyim
    Güvenlik çok önemli bir konu siz bu konuda ne gibi önlemler alıyorsunuz

6.  Alıntı Originally Posted by mevduat Yazıyı Oku
    twiterdan, yaşanmış bir olay. https://twitter.com/kumralevren Tek bir bankayla çalışıyorum. Evi satip bankaya yatirdim ertesi gun sözde o bankadan müşteri temsilcisi bir bayan beni arayıp hesabımdan yurtdışına yüklü bir gönderi emri verildiğini bilgim harici ise kimlik dogrulamanin +ardından işlemin iptalini gerçekleştireceğini söyledi. O kadar gercekciydi anlatamam. Arka fondan diger çağrı merkezi temsilcilerinin görüşme sesleri falan geliyordu. Bayana beni 5 dk sonra yeniden ararmisiniz dedim. Hayır arayamam deyince uyandım Verilmiş sadakamiz varmış hocam.Hayır hesabıma yüklü bir para yatırınca ertesi gün dolandırıcılar tarafından nasıl aranıyorum? Üstelik bir kamu bankası. Çok organizeler hocam. Bu islerde de insider olup olmadığından supheliyim
    Bu olayın benzerini ben de iki kez yaşadım.

yıl 2010 civarı falan.
    Taksi plakası satıp, bedelini F harfiyle başlayan bir bankaya vadeli yatırmıştık. Yani akbabaların dikkatini çekebilecek bir rakam.
    Bir gün cepten arandım.

xxx beyle mi görüşüyorum?
    evet benim.
    xxx bey F banktan arıyorum, size yeni kampanyamız hakkında bilgi verecektim, müsait misiniz?
    evet müsaitim buyrun dinliyorum.
    öncelikle birkaç sorum olacak. annenizin kızlık soyadı?
    bunu niçin soruyorsunuz hanımefendi?
    sizin xxx bey olduğunuzdan emin olmak için efendim.
    yahu alt tarafı kampanya reklamı yapacaksın, ahmet olsam ne fark eder, mehmet olsam ne fark eder. Hem ben senin F bankasından aradığını nereden bileyim? (noldi rengin soldi? )
    444'lü numaradan arıyoruz efendim.
    Hadi kardeşim hadi, vaktim yok uğraştırma beni.

sonra parayı yeşil tabelalı bir bankaya aktardık.
    yine bir gün telefonum çaldı.

merhsaba xxx bey, ben yeşil tabelalı bankadan arıyorum ismim alicengiz
    buyrun alicengiz bey
    size yeni kampanyamızdan bahsedeyim, kampanyamız şöyle şöyle şöyledir. bu kampanyadan faydalanmak ister miydiniz?
    yok istemem teşekkür ederim
    o zaman hazır aramışken bilgilerinizi de güncelleyelim xxx bey.
    bilgilerim günceldir alicengiz bey
    nasıl yani?
    yani hesap açtırırken ne bilgi verdiysem hepsi halen geçerli, annemin kızlık soyadı veya doğum tarihim falan değişmedi. (göt oldu )
    tamam iyi günler dilerim.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7. Asgari önlemleri alırsanız Kevin Mitnick gelse sizi hackleyemez!

1) yatırım İşlemi yaptığınız cihaza asla lisanssız program yüklemeyin (mecbur olmadığınız hiçbir programı yüklemeyin), üzernd
    2) Mümkünse yatırım işlemleri için atanmış özel bir cihazınız olsun ve temiz bir cihaz olsun.
    3) yatırım işlemi cihazı yaptığınız cihazı asla sizin dışınızda kimse ama kimse kullanamasın.
    4) yatırım işlemi yaptığınız cihazdan illegal film izleme veya oyun sitelerine veya eposta okumak için asla girmeyin.
    5) işlem yaptınız cihazı resmî siteden düzenli güncelleyin.
    6) Sizi birisi aradığı zaman asla cevap vermeyin. Müsait değilim deyin kapatın. Tekrar bankanızı veya kurumunuzu her zaman bildiğiniz numaradan kendiniz arayın

Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Güvenlik çok önemli bir konu siz bu konuda ne gibi önlemler alıyorsunuz

Taraftari degilim ama okunabilir bir demec

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...salim-3664749/

Sayfa 521/999 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz