Sayfa 522/1000 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Hisse fonu almak için hisse yoğun almak daha mantıklı bıstte stopaj yok çünkü değişken vb hikaye yüzde 10 komisyon ödüyorsun en baba bankada binde 2

Perşembe bıst 0.60 düşerken hisse yoğun fonlar 0.80 0.90 düşmüştü cuma bist yüzde 3 yaptı bunların korelasyona göre ort 3.5 4 yapmaları lazım yapamıyolarsa sakat
    Son düzenleme : John Dutton; 28-09-2019 saat: 22:16.

2.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Hangi fon ?
    Ben biliyorum ama size söylemem 🤪🤪🤪

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Hisse fonu almak için hisse yoğun almak daha mantıklı bıstte stopaj yok çünkü değişken vb hikaye yüzde 10 komisyon ödüyorsun en baba bankada binde 2
    Doğru da, %10 stopaj elde edilen getiri üstünden ödeniyor, binde 2 komisyon ise tüm alış satış tutarı üzerinden. Keşke hisse senedinde de kâr rakamı üzerinden ödeme yapsak

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Doğru da, %10 stopaj elde edilen getiri üstünden ödeniyor, binde 2 komisyon ise tüm alış satış tutarı üzerinden. Keşke hisse senedinde de kâr rakamı üzerinden ödeme yapsak
    Ekside de iade olacak mı? sonuçta yüzde 10 ödeniyor

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Hisse fonu almak için hisse yoğun almak daha mantıklı bıstte stopaj yok çünkü değişken vb hikaye yüzde 10 komisyon ödüyorsun en baba bankada binde 2

Perşembe bıst 0.60 düşerken hisse yoğun fonlar 0.80 0.90 düşmüştü cuma bist yüzde 3 yaptı bunların korelasyona göre ort 3.5 4 yapmaları lazım yapamıyolarsa sakat
    Bu hafta uclu sepet yapacagim bakalim
    Ama mac a girdim gireli eksi veriyor bir gecen persembe mi neydi 1.5 verdi...

6.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Ekside de iade olacak mı? sonuçta yüzde 10 ödeniyor
    Eskiden kardan stopaj vardı Ne günlerdi krizde kalkmıştı geri getirmeyi unuttular [emoji85][emoji85][emoji85]

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu hafta uclu sepet yapacagim bakalim
    Ama mac a girdim gireli eksi veriyor bir gecen persembe mi neydi 1.5 verdi...
    Geçen perşembe başlayan borsanın düzeltmesine tam denk gelmişsin bu hafta düzelmeleri lazım cuma kapanışıyla ptesi sabahı belli olacak

Bıst bu yükselişin düzeltmesini yapabilir ptesi açılıştan sonra düzelte düzelte gitmesi daha sağlıklı direk yukarıda yapsa bi düzeltme gelebilir h.içi

Bende bakıyorum arada onada hisse yoğunların stopajının 0 olması lazım laleyle paralel sanki son günlerde

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Geçen perşembe başlayan borsanın düzeltmesine tam denk gelmişsin bu hafta düzelmeleri lazım cuma kapanışıyla ptesi sabahı belli olacak

Bıst bu yükselişin düzeltmesini yapabilir ptesi açılıştan sonra düzelte düzelte gitmesi daha sağlıklı direk yukarıda yapsa bi düzeltme gelebilir h.içi
    Dediginiz dogru duzeltme ile gitse daha saglikli olur ama gap birakarak cikisi surecek gibi. Duzeltme olsa cuma kapanisa dogru kar satisi yerdi diye dusunuyorum
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 522/1000 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •