Originally Posted by
cefaks
biri goguldan alıntı yapıyor,
diğeride eline sağlık diyor.
neyin ne olduğunu bilmeden yazıyorlar.
yazık günah bu insanlara,
benim şahsen vicdanım sızlıyor.
yapacakta bişey yok.
cefaks hocam saygılar sunuyorum, osmanlıyı da ecnebi yaptılar, dedilerki önce öyleydi ama sonradan bozuldu türk kanı kayboldu, bilmiyorlar hocam,
medya son yıllarda özellikle bilgi kirliliği yarattı, daha ileri giderek anadolu halkı akdeniz ırkıdır kanını araştırın yunan kanı çıkar dediler , özellikle ertuğrul özkök gibi yazarlar bu akdenizli olma muhabbetini çok kaşıdılar ! anadoluda türk olmak sıkıntımı yaratıyor anlamadım ki ?
yahu ben türkmenim işte ! atam dedem belli benden iyimi biliyorlar ya ?, dedelerim toroslardan yörük olarak 600 sene evvel orhangazi döneminde develerle kervanlarla gelmişler bursa engürücük umurbey köylerine yerleşmişler, ecdadımız pars bey(2.muratın komutanlarından) halen mezarı vardır köyümüzde.
bu yörükler bir kısmı ege bölgesine bir kısmı marmaraya yerleştirilmiş bir kısmı akıncılarla birlikte öncü yerleşimciler olarak balkanlara götürülmüş, bu türk ırkının yayılma ve balkan ve doğu avrupa nüfusunu dengeleme politikasıydı, osmanlı türklük bilincine töresine sahipti.
anadolu türkmenlerine kimse anadoluya özgü karma akdeniz ırkı diyemez bu fitnedir bu türk ırkını yok saymaktır niyeti apaçık belli anadoludaki türk varlığını yok saymak isteyen art niyetli bir avrupa birliği planıdır.
saygılarımla cefaks hocam
şunuda ekleyelim, osmanlının son padişahları dahil, abdülaziz den abdülhamitten 5.mehmet reşata kadar hepsi öz be öz türk evladıdır,
fitneye gelmeyin diyoruz hala yok annesi macar diyor leh diyor ? belki bir dönem devşirme eşlerden de şehzade doğmuştur ancak bir dönem, öyle olsa dahi baba türk kardeşim kanının son damlasına kadar türk !
osmanlıyla uğraşmayın yeter artık, tarihinize biraz saygı duyun
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri