Sayfa 523/948 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, insanlar size ve arkadaşlarınıza niye gıcık, her defasında tartışmalar niye çıkıyor.
    CEVAP:
    -Bunlar ikiye ayrılıyor. 1) Mezarcı grubu; Hisseyi ucuzdan ve bedavaya almak için ısrarla beklerler, adeta ölmüş eşek ararlar, bunlar; hisseyi çok düşükten alabilmek için adeta yalvarıyorlardı, bunun üzerine bir de, ortak satış yapacağım deyince, avuçlarını ovalayıp, göbeklerini kaşıdılar, anasını satayım tamam oldu bu iş dediler. 2.00-2.10 arasına rahat gelir, alırız hesabını yaptılar, keyifleri gıcır ve süperdi, ama; üç kuruşa beş SİLVER-CAN olamazdı. 2) Değnekçi grubu; Al-sat çılar; bunların adı da değnekçi grubu dur, teknikçi ve çıtırcı dırlar, ufak bir harekette satarlar, alttan alıp yerine koyacak kişi ve gruplar, sonrasında diyecekler ki, işte borsa bu diyecekler, ama; onların da evdeki hesabı çarşıya uymadı.

Mezarcı ve değnekçi grupları, hissenin düşmesi için adeta yalvarırcasına uğraşırlar, kendilerine bu yöntemi kurmuşlar. Her iki grup ta menfaatleri uğruna karabasan gibi hisseye çökerler. Bunlar şahsım ve arkadaşlarıma gıcıktır, ve nefret ederler.
    Son düzenleme : izci; 11-02-2018 saat: 17:35.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049

SORU:
    -Abi, bu grupları nasıl anlayacağız hangisinden olduğunu, kendilerine soracak mıyız?
    CEVAP:
    -Emel Sayın'ın bir şarkısı vardı, "Kız sen İstanbul'un neresinden sin"

Mezarcı mı...Değnekçi mi...

https://www.youtube.com/watch?v=HIR-AOaLRhY
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku

SORU:
    -Abi, insanlar size ve arkadaşlarınıza niye gıcık, her defasında tartışmalar niye çıkıyor.
    CEVAP:
    -Bunlar ikiye ayrılıyor. 1) Mezarcı grubu; Hisseyi ucuzdan ve bedavaya almak için ısrarla beklerler, adeta ölmüş eşek ararlar, bunlar; hisseyi çok düşükten alabilmek için adeta yalvarıyorlardı, bunun üzerine bir de, ortak satış yapacağım deyince, avuçlarını ovalayıp, göbeklerini kaşıdılar, anasını satayım tamam oldu bu iş dediler. 2.00-2.10 arasına rahat gelir, alırız hesabını yaptılar, keyifleri gıcır ve süperdi, ama; üç kuruşa beş SİLVER-CAN olamazdı. 2) Değnekçi grubu; Al-sat çılar; bunların adı da değnekçi grubu dur, teknikçi ve çıtırcı dırlar, ufak bir harekette satarlar, alttan alıp yerine koyacak kişi ve gruplar, sonrasında diyecekler ki, işte borsa bu diyecekler, ama; onların da evdeki hesabı çarşıya uymadı.

Mezarcı ve değnekçi grupları, hissenin düşmesi için adeta yalvarırcasına uğraşırlar, kendilerine bu yöntemi kurmuşlar. Her iki grup ta menfaatleri uğruna karabasan gibi hisseye çökerler. Bunlar şahsım ve arkadaşlarıma gıcıktır, ve nefret ederler.
    Takma kafanı sen devram et biz alıştık sana ... Hisse düşsede çıksada moral ve motivasyonumuzu arttırıyorsun . Üç beş tane çapulcuya takılma lütfen ...Sağlıcakla kal

4. Anele' den ziyarete gelen arkadaşlara , Sn. İZCİ, sanayi şirketi çıkmadı derken anele'yi kastediyor , bilgilerinize...YTD

kitapci0

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Topikte: 75 kişi var. Maşallah.

6. Kaçı alma, kaçı satma peşinde acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Topikte: 75 kişi var. Maşallah.
    Nazar değmesin inşaALLAH, forumda hangi hisse ne kadar izleniyor diye bir bölüm olsa iyi olur , yoksa varda ben mi bulamıyorum ???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    75 sayısı; toplamda ve koparmada an itibariyle rekor denemesi.

Sayfa 523/948 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •