Sayfa 523/1001 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Viop-XX

sözde ustalık döneminin bir anında söylenmiş sözler..

normalde

çıraklık>> kalfalık >> ustalık

diye ilerlerken daha iyiye gitmesi lazımdı ama olmamış
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

geçenlerde 80 yaşında makine mühendisi olduğunu iddia ettiğini eden biriyle tanıştım.
    adam 3 dakika aralıklarla reis ne büyük adam abd ye yardım ediyor diye tekrarlıyor.
    ne konuşursanız konuşun üç dakika sonra bu konuşma devreye giriyor.
    anladım ki ülke de trol kodlaması var.
    kızmayın beyin gitmiş
    kod devreye girmiş.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

sözde ustalık döneminin bir anında söylenmiş sözler..

normalde

çıraklık>> kalfalık >> ustalık

diye ilerlerken daha iyiye gitmesi lazımdı ama olmamış
    Hayatında tulumbadan su çekmemiş, sadece rakıyla kafa çekmiş, rakıyı şaşal su ile sulandıran insanlar, tulumbadan nasıl su çekileceği BİLMEZLER. ANLAMAZLAR. Yarım tas su koy pompala bak nasıl su geliyor.

Bir de bunlar ayıkken ayrı bayıkken farklı konuşur.

Seni kastetmiyorum. Bilmeyenlere söylüyorum.

Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Hayatında tulumbadan su çekmemiş, sadece rakıyla kafa çekmiş, rakıyı şaşal su ile sulandıran insanlar, tulumbadan nasıl su çekileceği BİLMEZLER. ANLAMAZLAR. Yarım tas su koy pompala bak nasıl su geliyor.

Bir de bunlar ayıkken ayrı bayıkken farklı konuşur.
    bu zavallı halinin sorumlusu ben değilim.. bu kadar hırpalama kendini..sorumlular iktidarda ülkenin bu perişan durumundan onlar sorumlular..kendisi itiraf etmiş tulumbada su yok diye.. trollük yapma ülkene bir faydan olsun..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu zavallı halinin sorumlusu ben değilim.. bu kadar hırpalama kendini..sorumlular iktidarda ülkenin bu perişan durumundan onlar sorumlular.. trollük yapma ülkene bir faydan olsun..
    Ben sen olduğunu söylemedim ki. Benim varlığım ne sensin ne bu hükümet ne de bir başkası. Anladım ki perişansın ve borsada para kaybetmişsin. Kapalı ele bir şey verilmez. Beynini ve ufkunu açık tut. İnan ki başarılı olasın. Sana cevap vermek bana yakışmaz. Sana cevap vermeyeceğim. Ben borsayla ilgili konuşmayı yeğlerim.

Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Ben sen olduğunu söylemedim ki. Benim varlığım ne sensin ne bu hükümet ne de bir başkası. Anladım ki perişansın ve borsada para kaybetmişsin. Kapalı ele bir şey verilmez. Beynini ve ufkunu açık tut. İnan ki başarılı olasın. Sana cevap vermek bana yakışmaz. Sana cevap vermeyeceğim.
    hahaaahha.. whatever.. komedi cevaplarını yazmaman iyi olur evet.. borsada herkes para kaybetmiştir.. kaybetmedim diyen yalan söylüyordur.. böyle konular üzerinden arguman geliştirmen üzücü..borsayı bilmediğini gösterir..

7. U30-HAFTALIK grafik
    bu hafta önem kazandı...Bu hafta da üzerinde kapatırsa olumlu...

https://www.tradingview.com/x/w1KeXWof/

u100-HAFTALIK

https://www.tradingview.com/x/AL8d91Me/

Vadeli-Haftalık

https://invst.ly/r757a

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 523/1001 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız