Sayfa 523/661 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Yok işin kötü tarafı 2-2,5 yıl önce yazılan tüm yazılarda arşivde duruyor.

Sanırım iyi kazanmışsınız daha ne istiyorsunuz kaşınmayın üstüne bir de % 50 faizinizi alın demek istiyor Bizi o kadar düşünüyorlar ki kardeşi ile burada topiği domine etme peşindeler ne hikmetse.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    O bahsettiğin portföyün yarısı idi 23 Aralık 2021 itibariyle. 2 yıl önce alındı bu dolarlar ve %50 lik bir güvence olarak kenara konuldu. Bu tarihteki diğer yarısı ise bu tarihten itibaren al-satlar ve sat-allar kapsamında son 2 yılda yüzlerce kere pozisyonlara girdi çıktı. BİST'in işlem hacmine ciddi katkım var benim.
    Yani karşı pozisyon açtığın bizleri o kadar düşünüyorsun ki bu yazıları burada yazıyorsun. TH bak yapma. Bir noktadan sonra hani bir yazın vardı hatırladın mı ben işime ne geliyorsa onu yazarım mealinde. Bir trader bu kadar kontrolsüz nasıl olur anlamakta güçlük çekiyorum.

Gerçekten bir noktadan sonra kardeşim dediğin kişi ile bu topiclerde Çin işkencesi gibisiniz. Bunu bir anlayabilseniz.

Valla iyi ki arada yatla gezmekten buralarda olamıyorsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3-4 ay once bu bankaya yazilanlari okusaydin agzin acik kalirdi TREND.

4. Bu kağıt gider veya gitmez demiyorum. Benim için önemli olan kısa vadede yönün nereye olduğudur. Sonuçta ben bir müneccim değilim, tabii ki hatalı pozisyonlarım oluyor. Açtığım her 5 pozisyondan 1 tanesi mutlaka elimde patlar ortalama bazda. Burada önemli olan yanlış pozisyondan mümkün olan en küçük zararla dönmektir. Sadece içinde bulunulan konjonktüre bakar ve ona göre karar veririm. Hisse 26.52 de iken son 2 yılda 12 katına çıkmış olması olayı, geri plandaki büyük tabloyu yansıtıyor ve genel durumu özetliyor, böylece hangi yöne doğru önyargılı davranılması gerektiğini söylüyor. Öte yandan ben kısa vadeye hatta çoğunlukla da çok kısa vadeye oynarım. Gün içi defalarca pozisyon açıp kapadığım olur.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

5. Biz zaten ikinizi yıllardır bu topiclerde okumaktan artık hiçbir şeye şaşırmıyoruz. Artık daha ne olabilir diye düşündüğümüz an yeni cin fikirler görüyoruz. Allah'a çok şükür.

TH gerçekten danışmanlık yaptığın kişiler senin tüm yazılarını okusa burada neler yazdığını görse neler düşünür bende bunu çok merak ediyorum.

İşin bir diğer ilginç tarafı kardeşim dediğin kişinin buralarda kırdığı potlardan bir haber olman sanırım. Sana tavsiyem bu kadar sık yazmak yerine arada arşivleri oku.

Yok ben bir iki yazıyı buraya copyleyivericem söz verdik olmayacak. Neyse cümleten iyi akşamlar.

Tahtacılar ile bile uğraşmak bence bu topicte olan bitenle uğraşmaktan daha kolay.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    3-4 ay once bu bankaya yazilanlari okusaydin agzin acik kalirdi TREND.
    Ben teknede keyif çatarken buradakiler demek ki iyice köpürtmüşler. İşholding gazına bir de buradakilerin muhtemelen al emrine dönüşen algı gazı da eklenmiş ve böylece çift dikiş olmuş.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7. 666 kardeşim, ben şunu merak ediyorum: Temettü getirisi yıllık net garanti %50 ye yaklaşmış olan para piyasası fonları vs gibi risksiz yatırım enstrümanları varken bundan çok daha düşük temettü getirisi sunan riskli yatırım enstrümanları daha ne kadar bu şartlara dayanabilir acaba?

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    ..
    Valla iyi ki arada yatla gezmekten buralarda olamıyorsun.
    Yelkenli, yelkenli..
    Kaybediyoruz, kazanıyoruz, okuyoruz, yazıyoruz. Yazarken kavga etmiyoruz.. değil mi? Nitelikli bir topik.

Sayfa 523/661 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •