S-400 lerden vaz geçmedik dün namaz sonrası açıklandı bu konu
Fed faiz indirebilirim dedi o kadar
S-400 lerden vaz geçmedik dün namaz sonrası açıklandı bu konu
Fed faiz indirebilirim dedi o kadar
Ema 200 son kale , kırar mı sizce?
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
teknik bitti diye yaklaşık 2-3 hafta önce söylemiştim.
Patır patır 5.65 5.75 5.85 5.95 6.25 düzeltme yapmadan geldiyse
düzeltme yapmadanda patır kütür indi.
teknik analiz anlatan showmenlere inanmayın hepsinin derdi dolardan yaşadığı kaybı youtubedan twitterdan paraya çevirerek kazanmak
Fena terse düştük viop ta ....
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben işim gereği birebir sahadayim tarım arazilerinin bolunmedigi tamamen masaldan ibaret köylü hala çağdışı yöntemlerle üretim yapıyor, gereksiz tarım aletine yatırım var adamın küçücük bir tarlası var desinlere dört çeker traktör alıyor kiminin evinin önünde birden fazla traktör var, sermaye nereye gidiyor bu şekilde tamamen yurt dışına bu paralara yazık değil mi halbuki bir tarım havzası kooperatiflesip yeterli sayıda teçhizat ve bilimsel destekle toprağı daha verimli işleyebilir ve kendi hissesi oranında bundan pay alabilir, çözüm herkesin bildiği şeyler ama bunu yapmak kimsenin işine gelmiyor böyle olduğu müddetçe de yerin dibine dibine gireriz tarımda.
5.6599 vurdu çekti. Muhtemel gün içi dip.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri