Sayfa 524/1000 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. S-400 lerden vaz geçmedik dün namaz sonrası açıklandı bu konu

Fed faiz indirebilirim dedi o kadar

2.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    S-400 lerden vaz geçmedik dün namaz sonrası açıklandı bu konu

Fed faiz indirebilirim dedi o kadar
    Yahu açıklanması mühim değil.
    Gelip kurulması mühim.
    Temmuz biter anlaşılır ak kara.

3. Ema 200 son kale , kırar mı sizce?

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. teknik bitti diye yaklaşık 2-3 hafta önce söylemiştim.
    Patır patır 5.65 5.75 5.85 5.95 6.25 düzeltme yapmadan geldiyse
    düzeltme yapmadanda patır kütür indi.
    teknik analiz anlatan showmenlere inanmayın hepsinin derdi dolardan yaşadığı kaybı youtubedan twitterdan paraya çevirerek kazanmak

Fena terse düştük viop ta ....

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Yahu açıklanması mühim değil.
    Gelip kurulması mühim.
    Temmuz biter anlaşılır ak kara.
    Hocam gelip kurulmasına bakmıyor abd,
    adamlar diyorki sana süre veriyorum benim patriot u al , s400den vazgeçtini söyle.
    bukadar net.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Tarımda temel sorunlardan biri hala, bize lise çağlarında öğretilen gerçeğimiz, ekstansif tarım usulü uygulamamız.

Daha açık bir ifade ile, modern tarım metodlarının uygulanmadığı, geleneksel tarım metodu.

Bunda, tarım arazilerinin çok küçük olmasının da payı büyük.

Eski Tarım Bakanı Mehdi Eker'in ifadesiyle "Dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde Türkiye'deki gibi bir toprak rejiminin olmadığını belirten Bakan Eker, ortalama tarım işletmesi büyüklüğünün İngiltere'de 53.8, Fransa'da 52.1, Almanya'da 45.7, İspanya'da 23.8 hektar olduğunu, Türkiye'de ise bu rakamın 5.9 olduğunu belirtti."

2014 yılında yapılan bir değişiklikle tarım arazilerinin daha da fazla bölünmesinin önüne geçilmeye çalışıldı.Tarım arazilerinin tarımsal amaç dışında kullanılamayacağı hüküm altına alındı..

Bunda ne kadar başarışı olundu bir fikrim yok.
    Ben işim gereği birebir sahadayim tarım arazilerinin bolunmedigi tamamen masaldan ibaret köylü hala çağdışı yöntemlerle üretim yapıyor, gereksiz tarım aletine yatırım var adamın küçücük bir tarlası var desinlere dört çeker traktör alıyor kiminin evinin önünde birden fazla traktör var, sermaye nereye gidiyor bu şekilde tamamen yurt dışına bu paralara yazık değil mi halbuki bir tarım havzası kooperatiflesip yeterli sayıda teçhizat ve bilimsel destekle toprağı daha verimli işleyebilir ve kendi hissesi oranında bundan pay alabilir, çözüm herkesin bildiği şeyler ama bunu yapmak kimsenin işine gelmiyor böyle olduğu müddetçe de yerin dibine dibine gireriz tarımda.

8. 5.6599 vurdu çekti. Muhtemel gün içi dip.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 524/1000 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •