Reyis yok bugün kısmeti yokmuz Ereğli'de paraya bogacagidim.oni emmme kısmet
Adioz
Reyis yok bugün kısmeti yokmuz Ereğli'de paraya bogacagidim.oni emmme kısmet
Adioz
Yok ya. Esnaflık yapanlar,serbest çalışan sanayici,muteahhit kafalarına göre zam yapsın denetlenmesin. Aldigi ucuz yollu kredileri orda burada harcasin.Özverili davranmasın.
Ne zaman ekonomik sıkıntı yaşanırsa memur ya da ücretli çalışanlardan özveri istersin.Enflasyon altında zam verilsin. Ki zaten gerçek enflasyon altında zam veriliyor.
Sanki durum göreceli olarak iyi olduğu dönemlerde memura büyümeden refah payı verildi de benim mi haberim olmadı? 8000 tl. deme..
merhamet edin efendim
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
bamyanın hükmü, acur gelene kadardır
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
çanakçı dedeyle yayın yapan kadın aşırı derecede güzel. çok güzel kadın hakkaten, sağlığı daim olsun.
https://www.borsagundem.com.tr/haber...amlandi-174803
Way anam babam..
Hisse 12.000 tl lerden tabana oturmakla meşgul
Neee ahahahahaha
2014 de 24 25M luk bir PD inden halka arz olan poltk 50 milyar!!! ın üzerinde
Nerede ise 2 milyar dolar olmuş.
Nas mas derken birileri öyle zengin oldular ki ..breh breh breh..
Not: Şimdi baktım ne tabanı..yola devam demişler..![]()
Öteki köyde kuzu 0.50 dolar borsa marş marş beklentisini atmış ortaya.
Hedef de 2023 aralık.
Orada tırları yükleyecek miş.
Duyduk duymadık çamur yattık ağaca çaktık alışverişde idim sahilde karı kız kesiyodum falan anlamam sonra.
Nee ahahahahaha..
Yer İmleri