Sayfa 525/1009 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Siz bu düşünce tarzınızı devam ettirin arkadaşlar.Temenni etmem ama ilerde işinin ehli bir doktor ihtiyacınız olursa bu doktor göçü neden oldu nasıl oldu tekrar bir ara düşünürsünüz.Neyse ne diyelim gizli açık doktor düşmanlığı kinaye ile bile olsa her ortamda devam ediyor.Zihniyeti düşük olan dövüyor,seviyesi az bişi yüksek olan ise dava ediyor,hiç bir şey yapmayan da zihin okuyarak doktoru zan altında bırakıyor.Neyse yazacaklarım bu kadar ne diyeyim sonuç değişmiyor,doktor düşmanlığı düzelmez.
    İşinin ehli Doktorlara Her kesimin ihtiyacı olduğu inkar edilemez...Ben şahsen bu arkadaşlara teşekkürlerimi burada sunayım...

Çevremde ki Doktorlar zamdan önce sürekli şiddetten bahsederlerdi şimdi aman boş ver modundalar....Yani seslerini kıstılar...

Toplumun mayası bu yönde maalesef...Bu mayadan başka hamur çıkmıyor....

2. Sınırsız kredi kartı istiyom ben, limitsiz ve hiç geri ödemesiz olandan, şu bi bankanın yönetim kurulu üyelerine verileninden, maaş maaş nereye kadar.

Bana böyle bir şey versin dünyada kıtlık oluşur o derece. Kaç aydır bir şey almıyorum gidişik oldu her yanım.

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Sn hkm, çok özür dilerim, ben yalış anlamışım kapatalım konuyu, huzurunuzda tüm dr lardan özür dilerim.
    Forumdur sn decamercıon ,ara ara maksadını aşan ifadeleri hepimiz kullanıyoruz.Özür dileyecek olgunlukta olmanız elbet takdire şayan.Benim biraz fazlaca tepki vermemin nedeni toplumda genel bir yanlış yaklaşım var.Biraz bu yaklaşımın aydınlanması için .Ayrıca topiği mecrasından uzaklaştırdım.Okuyanlar mazur görsünler.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sınırsız kredi kartı istiyom ben, limitsiz ve hiç geri ödemesiz olandan, şu bi bankanın yönetim kurulu üyelerine verileninden, maaş maaş nereye kadar.

Bana böyle bir şey versin dünyada kıtlık oluşur o derece. Kaç aydır bir şey almıyorum gidişik oldu her yanım.

Saat maat alıyorlar onlan, 300 bin dalır..gidip sizin gibi stok yapmıyorlar yaw

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Sn hkm,
    O dönem de çok dedim, siz dr sunuz, siz şöför polis asker işçi değilsiniz. Siz, bi kere daha söylüyorum doktorsunuz dr. Ama maalesef bunun farkında olmayan binlerce meslektaşınız var. Umarım anlatabilmişimdir.
    Ha burada yazdıklarınızın her kelimesine katılıyorum .O başka.

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Saat maat alıyorlar onlan, 300 bin dalır..gidip sizin gibi stok yapmıyorlar yaw
    Eskiden stok ucuz almaktı. Şimdiki esas gaye eşime zaman kalması için. Yoksa hiç büyümeye küçük bebek gibiyim. Tüm işler hanımın üzerinde onun yükünü azaltmak için stok yapıyordum enflasyon ortamına girmemiz ekstra fayda sağladı.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eskiden stok ucuz almaktı. Şimdiki esas gaye eşime zaman kalması için. Yoksa hiç büyümeye küçük bebek gibiyim. Tüm işler hanımın üzerinde onun yükünü azaltmak için stok yapıyordum enflasyon ortamına girmemiz ekstra fayda sağladı.
    Espri yapıyorum Sn Ayasofya, biliyorum.
    -----------------------------------------------

Bu ülkede aslında herkesin, her şeyden haberi vardır, herkes her şeyi bilir,

Sadece bilmiyormuş gibi davranır, -mış gibi yapmak yani....Bir tür paradigma, alternatif bir gerçeklik...

Mahallede mesela;
    -Kim karısını kızını döver, bilinir.
    -Kim ara ara gogo çeker, bilinir.
    -Kim kimin evine gizlice giriyor, bilinir.
    -Kim hırsızdır, yakın zamanda vurgun yapmıştır bilinir.
    -Kimin oğlu kimin kızına vurgundur bilinir.
    -Kim hiç çaktırmasa da, borcu gırtlağa kadardır, 'yakında patlar bu', bilinir.
    -Kim, Allah insanıdır, kim iyi insandır, kimden bu beklenmez, kimle kavgaya gidilir...bilinir.
    -Kim particiliğe başladıktan sonra karun gibi zengin olmuştur...v.s.

Bunlarda, bir şey olmadığı sürece, bir şey olmaz, bir şey olunca ise, herkes zaten biliyordur.

Ama hiç bilinmiyormuş, kimsenin haberi yokmuş gibi davranılır. Mahalle neyse, toplum da odur, gerçi mahalle kültürü de kalmadı ya, teşbih manasında.

Biz buyuz abiler, toplum bu, oradan türeyen siyaset de bu. O yüzden her akşam mahalle kahvehanesinde her şeyi bilen/farkında olan, ama bilmiyormuş gibi davranan mahalleliler gibi, felsefe kasmaya devam edeceğiz.

Ha, bi sorum olacaktı, unutmadan, YKBNK de üst düzey tanıdığı olan var mı, personel kaynaklarında falan, müdür falan da olur, bi torpil işimiz var da, işe girmesi lazım çocuğun

Kaçenzi.

8. Tamam arkadaşlar her meslek değerlidir herkes hakkını aramaladir diyelim konuyu şu komik video ile kapatalım bu adam gitse kimin poposuna iğne yapıp parmağınızla titreteceksiniz

https://youtu.be/dHh-muWsg58

Sayfa 525/1009 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •