Sayfa 525/1005 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Viop LII

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası ekonomiye ve dış politikaya yönelik önemli mesajlar verdi

"YASTIK ALTINDA DURAN VARLIKLARIN KATKISI OLMUYOR"

Vatandaşlara verim ve tasarruf ekonomisinden yana olma çağrısında bulunan Erdoğan, "İnsanımızın tasarruf alışkanlığında döviz ve altın ağırlıklı yer tutuyor. Önemli bir kısmı da yastık altında duran varlıkların iktisadi işleyişe, istihdama ve üretime katkısı olmuyor. Milletime sesleniyorum, gelin biz verim, tasarruf ekonomisinden yana olalım. İsraf ekonomisini bir kenara koyalım. Bunun ne devlete ne milletimize faydası yoktur." dedi.

2. İnsanlar zaten yastık altındaki varlıklarını bankalara teslim etmedi mi? Ayrıca tasarruf edebilecek kadar kazanabiliyor mu insanlar? Mesela emekliler?

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası ekonomiye ve dış politikaya yönelik önemli mesajlar verdi

Vatandaşlara verim ve tasarruf ekonomisinden yana olma çağrısında bulunan Erdoğan, "İnsanımızın tasarruf alışkanlığında döviz ve altın ağırlıklı yer tutuyor. Önemli bir kısmı da yastık altında duran varlıkların iktisadi işleyişe, istihdama ve üretime katkısı olmuyor. Milletime sesleniyorum, gelin biz verim, tasarruf ekonomisinden yana olalım. İsraf ekonomisini bir kenara koyalım. Bunun ne devlete ne milletimize faydası yoktur." dedi.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

sıra kulak arkasına geldi demek...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. endeks düsecek algısı var .... sanki metaller sahneyi alacak gibi havayolları da destek olur ...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çıtak abi o dediğin ralli başlarken olur genelde, filmin sonlarına geliyoruz yada pala şortcu mazut bulamıyor olmalı
    palamız günici tepeyi bulup şort açanada para dağıtıyor bu günlerde, herifin eli bol, boyuna para dağıtıyor
    Bu arada kasadan 4bin küsür ceton eksilmiş, herif kaldırıp lönk kar almış olmalı...
    Sabah eksi açıp şort mazutu bulanbilürse akşama fışkırttıranbilür
    ne yapacan longu şortu

ABKA'dan 1 aylık pide gaptık... seninkiler bibuçuk.. otur aşşa ye yemeğini

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Foruma 7000 de azılı şortcu kılığında gelen, 7430 da bu mesajı atan da kimdir bilmem amaaaaa BİZDEN DEĞİLDİR!
    bizde hata olmaz dayu

biz yokarda ALLAH olduğunu biliriz

o bir; genel değerlendirme idi

7. 12,70 altında Ykbnk, 44,50 altında Tcell alıcıyım... Kısa-Orta tutmayı düşünüyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

Deli gibi sermaye eritmeye başladım, her an her şeye gebe olan piyasada evde bile saklamak çok tehlikeli pereleri.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 525/1005 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •