Sayfa 526/1000 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TCD, MAC ve HTT üçlüsüyle mi sepet yaptınız
    Olabilir ustadim ama oranlarina karar veremedim

2. Kafam karıştı, OKT o gun tefas'taki fiyattan mi yoksa ertesi gün tefas'ta gördüğümüz fiyattan mi satılıyordu?

3.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Kafam karıştı, OKT o gun tefas'taki fiyattan mi yoksa ertesi gün tefas'ta gördüğümüz fiyattan mi satılıyordu?
    13.00'dan önce emir verirseniz o akşam oluşacak fiyattan(yani ertesi gün sabah öğreneceğiniz fiyattan) satılır.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Olabilir ustadim ama oranlarina karar veremedim
    Güzel artık tek fon devam etmiyorsunuz

5. Arkadaşlar bu hafta hem cokomellinin konusmasi hem de enflasyon oranı açıklaması var ve benim sırtini tahvile dayamayan fonum yok gibi bir sey. Yani hatta çoğumuzun borçlanma fonları var. OKT AK2 TIV. Sonra hisseli olanlardan OBP YSU vs.
    Şimdi bunlar hızlı bir şekilde pik yapıp düşecek mi? Eğer yeni enflasyonu yine 10 civarı açıklarlarsa, ve yarınki YEP açıklaması da buna paralel ilerlerse, tahvil faizlerinde hızlı bir düşüş olur değil mi?
    Ama ote yandan faiz için öngörülen tek hane, 9 civarıysa, şu an %14 lerde olan faizler, bu sayının çok da uzağında değil. Yani bir taban noktası olucak ve artık tahvil fonları avantajını kaybedecek. Yani bu yakın mı sizce?

Not:myfinans hocam, teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu hafta hem cokomellinin konusmasi hem de enflasyon oranı açıklaması var ve benim sırtini tahvile dayamayan fonum yok gibi bir sey. Yani hatta çoğumuzun borçlanma fonları var. OKT AK2 TIV. Sonra hisseli olanlardan OBP YSU vs.
    Şimdi bunlar hızlı bir şekilde pik yapıp düşecek mi? Eğer yeni enflasyonu yine 10 civarı açıklarlarsa, ve yarınki YEP açıklaması da buna paralel ilerlerse, tahvil faizlerinde hızlı bir düşüş olur değil mi?
    Ama ote yandan faiz için öngörülen tek hane, 9 civarıysa, şu an %14 lerde olan faizler, bu sayının çok da uzağında değil. Yani bir taban noktası olucak ve artık tahvil fonları avantajını kaybedecek. Yani bu yakın mı sizce?

Bu konuda 24 Ekim daha önemli
    24 Ekim MB PPK toplantısında bir faiz indirimi daha gelirse düşüş Kasım ortasına kadar da devam edebilir.

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu hafta hem cokomellinin konusmasi hem de enflasyon oranı açıklaması var ve benim sırtini tahvile dayamayan fonum yok gibi bir sey. Yani hatta çoğumuzun borçlanma fonları var. OKT AK2 TIV. Sonra hisseli olanlardan OBP YSU vs.

Eylül ve Ekim de en dusuk görüldükten sonra çıkış başlar tek hane de tutmalati mümkün değil enflasyonu .1 Ekim'de elektriğe zam gelicekmis yine temmuzda yapilmisti zaten.zam zam zam enflasyon Tek hane haa yersen.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu konuda 24 Ekim daha önemli
    24 Ekim MB PPK toplantısında bir faiz indirimi daha gelirse düşüş Kasım ortasına kadar da devam edebilir.
    Doğru, 24 Ekim. Ve bu haftaki açıklamalar o süreç hakkında fikir verir diye düşünüyorum. Benim asıl çekincem, insanların tahvilleri hızlı bir şekilde satması ve fiyatlarda ani düşüş. Oradaki tek günlük - biraz fazla olabilir diye çekiniyorum.
    Bakalım bu hafta enflasyon kaç olarak açıklanacak..

Sayfa 526/1000 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •