Sayfa 526/999 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Viop - XXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

2.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Enflasyon psikolojik diyeni de görmedim duymadım demem artık.
    1-2 ay önce faizler düşmedi mi ????????????? Konut krediler düşmedi mi ?????????? düştü peki soruyorum ev fiatları neden füze gibi fırladı ???????????? Konut kredileri düştüğü için satılık ev fiatları aynı gün 400 se 500 oldu al sana psikoloji ..

Ev sahibine git sor neden kiraya zam yapıyorsun eeee 1 yıl geçti zam vakti der.Bu kadar basit benim psikolojik derken belki kavram tam karşılamıyor ama toplum olarak şartlanmışız.mesela lüks bir semtte ev aldın sürekli aklın fiatlardadır ben 500 e aldım acaba 600 oldumu kardamıyım .. fiatların yükselmesini isteriz düşerse mutsuz oluruz al sana psikoloji.Böyle yani yazdıklarım siyasetle , iktidarla ilgisi yoktur burası yeride değil siyaset en nefret ettiğim şeydir ben global , felsefi yazarım.Bu işler yıllardır böyledir.Cumhuriyet kurulduğunda Türkiyenin nüfusu 13 milyondu bugün 90 milyon biz mal sahibi olarak sürekli bir şeylerin artmasını zamlanmasını severiz.Maalesef yine ezilen geliri düşük evi arabası olmayan sade vatandaştır.Üzülerek söylüyorum ama gerçekler yapacak bir şey yok.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    MERRİLL sol tarafta halay başı iken olacağı bu kadar.

Dön Dow dön..

DoWar dönerse Merri Teyze'de Gar.Yat. günlük +stoğuna talip olur aynen..

5.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Son olarak bu ülkenın zengin görmüş geçirmiş eğitimli kültürlü insanlara ihtiyacı var. Hiçbir şeye tamah etmeyen o zengınlıgı yasamıs ülkesı için faydalı olmaya calısan fakirin elıne dini vatanı verip sömürmeyen adam gibi adamlara ihtiyac var.
    En zengin görmüş geçirmişi Fenerbahçe'nin başında futbolcu paralıyor.
    Eğitimli kültürlü olanlar da burada hisseden civciv kuş cıkarıyor.
    Adam gibi adam, kadın gibi kadın tarlada calışıyor. Fabrikada ter döküyor. Sanayide eli yüzü yağ içinde rızkını kazanıyor.
    Eğitimliler facebooktan instagramdan restoranda yediği yemekleri, gittiği tatilleri, ne kadar trendy görgüsüz olduğunu paylaşıyor.
    Üniversite mezunları zübük patronları ve bekçi müdürlerine yaranmak ve aldığı maaşı hakediyor görünmek için muhabbet kuşu veya papağan kılığında geziyor.
    Bu toprakların okumuşu cahilinden daha tehlikeli.
    Açın internet arşivlerinde gazetelerde anlı şanlı köşe yazarlarının-şairlerinin-yazarlarının 20-30 senedir yazdıklarına bakın.
    %90 yabancı kitap film şairlerden yazarlardan apartma.
    1996dan beri tek bir türkçe kitap-gazete*yazar okumadım. Bir kere bile pişman edecek birine rastlamadım.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Biden Trumpı fena ezdi yüzüne sen yalancısın diyor , vergi kaçırdın Putinin köpeğisin diyor.Trump dediklerin doğru der gibi gibi fazla tepki veremiyor.Dow yamultacaklar gibi bugün , Trumpın işi zor gibi geldi bana yolcudur abbas bağlasan durmaz misali.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Biden Trumpı fena ezdi yüzüne sen yalancısın diyor , vergi kaçırdın Putinin köpeğisin diyor.Trump dediklerin doğru der gibi gibi fazla tepki veremiyor.Dow yamultacaklar gibi bugün , Trumpın işi zor gibi geldi bana yolcudur abbas bağlasan durmaz misali.
    Sizin a.k.partisi ele ister elbet ama yook, önce siz ve gibiler biteceksiniz..

Hele i$in DoW kısmısı en kolayı hedge medet ummayın bidon baydın borsa style..

8. 110 liraya kozaa alacaktık ne oldu o iş yasemin hanım pazarlamaya gelmiyor mu artık...

ya bide 60 liraya cola içecektik o iş ne oldu..

yine kozaa pazarlamacısı ara sıra geliyorda cola pazarlamacısı galaksiyi terk etti herhalde....

Sayfa 526/999 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •