Sayfa 526/1005 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    paragöz paraları katlamaya devam eder o vakit.
    O paraları katlaya dursun biz herif ile suyuniçinde cebelleşelim, elbet bi vakit onuda çekeriz suyuniçine
    Hamdım Piştim Yandım

2. emlak dün valiz soruyordun kıbrıs tatil + makina parasına oynuyoruz bu ay bir dahaki ay kombineye oynayacaz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bence bugün doğru karar faizin inmesi fazi koridorunun aynı kalmasıydı. MB burada yanlış yaptı gibi. siyaset tarafının da bu son karardan memnun olduğunu düşünmüyorum.
    program dediğimiz şey yüksek fayız mayışlara mümkün olduğunca az zam yeşil soğanda hareket olursa da fur kafasına.

bu şekilde özetleyebilir miyiz?

sence doğru mu gidişat?

4. vur bademcuk vur ses gelsin 10 bin altı bütün pozisyonlar kapatılacak ister bu hafta ver ister önümüzdeki hafta KENE olduk bir kere
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    program dediğimiz şey yüksek fayız mayışlara mümkün olduğunca az zam yeşil soğanda hareket olursa da fur kafasına.

bu şekilde özetleyebilir miyiz?

sence doğru mu gidişat?
    bence doğru değil. MŞ ve MB tamamen enflasyonu düşürmeye odaklanmışlar. Bu politikayla zaten halkta bişey alacak para kalmayacağı için enflasyon düşer ama durgunlukta olur.
    Programın bu şekilde devamı durgunluk, işsizlik de getirir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Bademlerin ana gemilerinden bir tanesi 2022 den beri test etmediği ortalamaya geldi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

BİST 100'de çizgi kırılmadıkça umut etmeyi sürdüreceğim: https://invst.ly/1b2gcu

8. Karaduman dayuyu bahçeden çağır gelsin sindoma abi, onu mallandurmamız lazım
    Yohusa senin tatil parası çıkmaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 526/1005 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •