Sayfa 529/997 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bu hafta Paristeydim. Charle de Gaulle havaalani ICBC reklamlariyla doluydu.Gösterge olurmu bilmem ama küresel bir banka hissi verdi bana.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüm Forum üyelerine selamlar.

İzninizle ben de aldığım bazı TL Ve USD oranlarını paylaşayım :

Burger USD 32 gün temdit oran : %4 miktar :100,000 USD

Fiba TL 32 gün yeni Oran : %14.25 miktar : 300,000 TL

T-Bank USD 32 gün temdit oran : %4 miktar :25,000 USD

ICBC TL 32 Gün temdit oran : %14,00 miktar : 100,000 TL

HSBC TL 32 gün yeni oran : % 14,00 miktar : 100,000 TL

Rodeo TL Oksijen oran : % 14,50 miktar :100,000 TL

Tüm forum üyelerine iyi akşamlar.

3. Rodeo 38 gün 200k %14 temdit eski müşteri (aralık sonu vade)

Burger 38 gün 330k %14.50 temdit eski müşteri. (aralık sonu vade)

Burgerde ilginç bir olay oldu bundan önceki temditten önceki temditte hoşgeldin oranı olarak %14.50 almıştım. Bundan sonraki temditte de 100k daha ekleyeyim hoşgeldinin hoşgeldini olarak %14.50 verir misiniz demiştim olur deyip yine 2. temditte %14.50 aldım.

3 ay sonraki temditte yani bugün hiç aklıma 3.temditte de hoşgeldinin hoşgeldininin hoşgeldini olarak hem de para arttırmadan %14.50 istemek gelmedi. Yani mt ohannes artık be lebron james der diye düşündüm.
    Dışarıdaydım biraz da gecikmiştim öğleden sonra mt'yi aradım ne oldu oran dedim. MT ben size hoşgeldinin hoşgeldininin hoşgeldini olarak 3. temditte de %14.50 ayarladım hem de vadeyi Aralık sonuna denk getirdim böylece hoşgeldinin hoşgeldininin hoşgeldini üzerine 4.temditte Yılsonu hoşkapattını da alabilirsiniz dedi. ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Mt temsilcisi bana aynen bundan 2 ay kadar önce *sadece* forumda kullandığım kelimelerle hoşgeldinin hoşgeldinin hoşgeldini şeklinde hitap etmesi ile forumda kendisi tarafından deşifre edilmiş olduğumu düşünüyorum. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim.

Adamlara buradan geçen hafta aşağıdaki ateşle oynama klibi falan bile göndermiştim, biraz garip oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=bglg8rlrTo8&t=92

Ara beni bul , burger beni bulsun yarın öbür gün hazine açıldığında bulamazsan canını yakarım dedim, herifler beni hakikaten buldu.

Gazamız mübarek olsun. Rodeo'da akıllı olsun.......Burger muhabbetine rodeonun verdiği ölü oranı sırf aralık sonu diye bu seferlik kabul ettim bir dahaki seferede bu ölü oranda devam edersen eyyy rodeo ara beni bul..................
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alemsiniz sayın Rxpu !

Siz videoyu ekledikten sonra, parayı çekmeyin diye, sizin için "Hoş geldin üssü 3 " oranını uygulamışlar.

Bu arada bugün sorduğumda TL için 32 güne verdikleri oran % 14 idi.

Not : Genellikle müşteri temsilcileri bu forumu izliyor.Buna bizzat şahit oldum.

5. Benim tl faiziyle uğraşmaktan sıkıldım .

Borsanın inip çıkmasından sıkıldım .

Hergün işe gidip gelmekten de sıkıldım .

En iyisi bir dağ evi alıp avcılık yapayım etide bedavaya getiririz bir tane yaban hayvanı avlarsam 1 sene yeter de artar .

Belki daha mutlu olurum .

Dolar almayı niye düşünmüyorsun derseniz fiziki almam lazım satmamak için onun için kasa lazım oda uymuyor

6.  Alıntı Originally Posted by KY-34 Yazıyı Oku
    Alemsiniz sayın Rxpu !

Siz videoyu ekledikten sonra, parayı çekmeyin diye, sizin için "Hoş geldin üssü 3 " oranını uygulamışlar.

Bu arada bugün sorduğumda TL için 32 güne verdikleri oran % 14 idi.

Not : Genellikle müşteri temsilcileri bu forumu izliyor.Buna bizzat şahit oldum.
    Büyük ihtimalle diğer bankalardan kendine çekmek için ilk 3 ay müşterinin sempati kazanmasını ve ön yargılarını algısal olarak kırmayı hedefliyor. Müşteriyi yumuşattıktan sonra normale dönecek. O nedenle Aralık temditinden sonraki temdite dikkat kesilmek gerekli. Forumdaşlar o nedenle bu cicim aylarını ihtiyatla karşılamalı. Cicim ayı bittikten sonra olay netleşecek. Sadece ben de cicim ayının neden bu kadar uzadığını anlamadım....

Bir fıkra anlatmıştım geçmişte tekrar gibi olacak ama, temel ölmüş ceheneme gönderilmiş.

Cehennemde zebani 3 odamız var hangisini istediğine karar ver demiş.

1. odada yüksek bir sıcaklıkta insanlar haşlanıyor.
    2. odada buz gibi soğukta donuyor.
    3. odada herkes boynuna kadar .oka batmış şarkılar söyleyip birbirleriyle muhabbet ediyor.

Temel uyyy da patırun beni .oka demiş.

Temel pozisyonunu almış, aradan 5 dakika geçtikten sonra zebani düdüğünü çalmış: 10 yılda bir verilen 10 dakikalık mola sona erdi herkesin kafalar içeri....................

Umarım ilk 3 ay bizde de benzer bir durum oluşmamıştır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Bedelli askerlik neden bekliyor insanlar, neden gidip catir catir yapmiyorlar su askerligi yahu..........
    neden bu konu surekli geliyor, gitsinler yapsinlar sunu......
    yada lejyonerlik olsun bitsin, parali olsun askerlik, vatan borcu askerlik yada vergi kutsaldir olaylarina gerek yok artik

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Güler misin ağlar mısın bilmiyorum, içtiğimiz mineral suyundan ötv almak nedir ya.. Yakında ekmeğe de nasıl olsa sağlığa zararlı diye ek vergi getirirlerse şaşırmam artık bu ülkede hiç bir şeye.

Madem ek bütçe lazım bukdr ıkınacağına çıkar tekrar bedelli askerliği makul bir bedelle, zaten bekleyen yüzbinlerce insan varken en az 5milyar tl kaynak yaratırsın.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. https://twitter.com/okadioglu/status/931772844610150400

2015 YILINA GÖRE 2016 YILINDA GIDA FİYATLARI EN ÇOK HANGİ ÜLKELERDE ARTTI.(2015=100)

1) TÜRKİYE :107,66
    2) NORVEÇ :%103,9
    3) BELÇİKA : %101,77

AB ortalaması : % 100,25

Sayfa 529/997 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz