Sayfa 530/774 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. gsmh nin bu iktidar döneminde ne kadar arttığından haberiniz var mı yada

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Hocam bunu anlatmasanız iyiydi.
    Şimdi bu "referandumd neden evet" başlığını açan kişinin bakış açısı çok mu farklı?

"Evet denmesi ekmek şu gibi elzem bişey. Önemli olan bunun farkına varan elitler arasına bi tartışma yaparak en önemli nedeni bulup süper elit olduğumuzu gösterelim.
    Ve siz diğer evet diyecek kişiler sizin kafanız neden evet diyeceğinize basmaz biz süper elitlerin tartışmasından gelin bunu öğrenin. "

Bu bakış açısıyla açılmış bu başlık.

Madem o kadar adaletli, dürüstsünüz bunu da eleştirin?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben mutaasıp görüşlü bir aileden geliyorum evet, ve bu çok rastladığım bir durum chp tarafında, bir kibir var sanki karşı tarafı başı kapalı olanı muhafazakar olanı küçümseme cahil görme çağın gerisinde görmek gibi bir yaklaşım var, yani bunu yaşıyoruz sürekli, bir önyargı var ? bunu bize hissettiren parti maalesef chp

ben üniversite mezunuyum eşim yüksekokul mezunu, kardeşlerimden biri bilkent mezunu diğeri siyasal mezunu, en küçüğü güzel sanatlar mezunu, hepimiz okuduk , çağın farkına varabildiğimizi düşünüyorum, yabancı dil bilen genel kültürümüzü pekiştirebilmek adına kitap okuyan insanlarız hepimiz, çocuklarımızı bizde titizlikle yetiştiriyoruz,

ama sırf muhafazakar olduğumuz için benden daha cahil birinden gerici yaftası yemek hiç hoş değil

kılık kıyafete göre olmaz gericilik yada aydın olmak, senin ufkun nedir ? yaşama amacın nedir ? topluma faydan nedir ? milli ve manevi değerlere yaklaşımın nedir ? bitki ağaç hayvan ,yani allahın tüm yarattıklarına saygın ve hürmetin nedir ?

bizimde evimizde kedimiz var mesela, yani nedir bu ayrımcılık nedir bu gerici yaftalamalar bi haller çok komik oluyor

bu ayrımclığı biz yapmıyoruz, laikliği sahiplenen halbuki benim laiklikle alakalı görüşümü sormadan ahkam kesen ,yine ulusalcıyım diyen benim ulusuma bayrağıma vatanıma olan sevgimi görmezden gelen ve yine atatürkçüyüm diyen benim atatürke olan sevgimi saygımı yok sayan tekelci bir zihniyet ?

bu önyargıyı kırmazsanız başarılı olmazsınız sn.ikare, siz benim ne demek istediğimi çok iyi anladınız

ne zaman samimi olarak davranışlarınızla ve bakışlarınızla muhafazakar kesimi kucaklarsınız işte o zaman türkiyede sizinde iktidar olduğunuz günleri hep birlikte kutlarız

ama izmirden denize dökeriz sonrada yanlış anlaşıldık dediğiniz sürece olmaz bu iş, milliyetçilik vatan bayrak millet sevgisi atatürk saygısı hiç bir partinin kesimin tekelinde değil bunu anlamanız gerekiyor.

medeni olmak kıyafetle olmuyor, ayran içenede rakı içenede başı açığada kapalıyada eşit mesafedeyim, adam olup olmamasına bakarım, ama benim eşim başı kapalı olduğu için gerici görüldüğü anda tepkimi koyarım

şimdi şu yazdıklarımda yanlış birşey varmı ?
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

3. madem gemişte fazla paramız vardı deprem paraları ile maaş ödediler.

4.  Alıntı Originally Posted by delikan Yazıyı Oku
    buradan çıkan sonuç . : Yalan ve yalancılık...

Merak etmeyin.. Birazdan çıkıp şaka yaptıydım falan der..

şaşırdık mı ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Anayasa değişikliğinin Dini değerlerle ilgisi Yok!!!!!!

DİN ASLA SİYASETE ALET EDİLMEMELİDİRBazı yerlerde duvarlara ve pankartlara 'Allah için Evet' yazıldığını söyleyen ve buna tepki gösteren Cankurtaran şunları söyledi:*"Her yerde ne diyor? 'Allah için evet'. Her yerde 'Allah için evet' yazılarını görüyoruz. Acaba bunları söyleyenler, asanlar 'ağızlarından çıkanı duyuyor mu?' diye düşünmemek elde değil? Hepimizin o kadar din bilgisi var. Kuran-ı Kerim'de 1400 önce, 'Türkiye'ye biri gelecek, bir referandum olacak ona oy verin' diye bir şey yazmış olabilir? Bizimle mi dalga geçiyorlar? Dinimizi böyle bir şeye, siyasete kullanmanın en fazla da dindar vatandaşlarımızın ne kadar tepki gösterdiğini biz de görüyoruz. Biz de buradan tepkimizi koyuyoruz. Din asla siyasete alet edilmemelidir. Din herkesin vicdanıdır. Bu referandum için evet çıkarmak için dinimizi kullanmak, dinimiz için de olacak bir şey değildir. Vicdanları zedeleyecek bir şeydir.

6.  Alıntı Originally Posted by 252325 Yazıyı Oku
    Önceki iktidarlar neden o fazla vergiyi toplayamadı cevap istiyorum.
    Çok güzel bir soru. Net bir bilgim yok. Sadece tahminde bulunabilirim. Şu olabilir mesela. Eskiden olsa Siz bu soruyu "bu kadar vergi artışı olmasına rağmen neden haberimiz olmadı yada bu kadar artışa rağmen neden pek çok kamu hizmetine para ödüyorum" diye sorardınız.
    Şimdilerde hiçbir şeye zam gelmiyor. Fiyatı güncelleniyor. Yada adam "devletin kasasından köprü için para çıkmadı lafı hoşuna gidiyor ama iki gün sonra kendi cebinden çıkacak olanı görmüyor...
    Kısaca. Eskiden seçmen daha farklı görüş ve bilgiye daha rahat ulaşıyordu. Bu da iktidarlarin vergi vs. artırırken iki kere düşünmesine neden oluyordu.

Sizce neden peki?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Savaş Ay rahmetli eski Türkiye'yi çok güzel ortaye sermişti ılıctaoglu ya tekrar gün doğmaması için evet tabiki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    şaşırdık mı ?
    Şaşırmadım..

ÜZÜLDÜM..