%95 i bulmadan nereye çıkıyor. İzocm de %95 adamların elindeydi. 95 e ulaşmadan konuşulanların hepsi boş. Bu arada eski sahipleri Uzunyol ailesi.
%95 i bulmadan nereye çıkıyor. İzocm de %95 adamların elindeydi. 95 e ulaşmadan konuşulanların hepsi boş. Bu arada eski sahipleri Uzunyol ailesi.
Size demedim zaten sayin batik borsaci...tanidim sizi allah kazancinizi daim etsin ...sayin sho icin demistimMI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Bir arkadaş mail atmış 11.75'lik payda hakim ortak payı nedir diye,şirket 11.75'lik payda hakim ortaklarımıza ait hisse yoktur diye...
95 ile cıkamaz 98 ile cıkar
MRSHL-1.jpg
açıklamayı iyi okuyalım koddan çıkma başvurusu ne zaman yapılacak diyor % 95 bulunursa. henüz kurul kararıda yok spk başvurusuda . 95 e ulaşır ve kurul çıkma kararı alır o tarihten önceki 30 günün ortalaması alınır.
Simdi burada hakjm ortak elinde henüz %95 yok ve adamlar bu rakama ulasabilmek adına bir fon ayirmislar...40 tl fiyatla gönüllü çağrı yapacaklar yüzde 7 gibi bir paya ihtiyaçları var....
İzocamla karistitrmamak lazim henüz yüzde 95 ellerinde yok....
Önemli nitelikteki islemlerle ilgili tebliğde yazan kararin kamuya açıklandığı tarihten geriye dogru 30 gun olacagi yonunde...lakin burada henuz bu karar aciklanmis sayiliyor mu sayilmiyor mu bilemiyorum cunku elinde 95 yok ...
İzlemedeyim
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
bal gibi de 95 ile çıkılıyor arkadaşım. ama bunlar henüz 95 e sahip değil. mrshl in açıklaması yukarıda.
Yer İmleri