Sayfa 530/1003 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Atatürk umuzden Allah razı olsun,Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah..

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.” Mustafa Kemal Atatürk

Ey ebedi başkomutan ! Biz seni göremedik ama ölene dek yolun yolumuz , fikirlerin fikirlerimizdir !

Vefatının yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk ‘ü sevgi ve saygı ile anıyoruz .. Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk !

mekanı cennet olsun ...

sabah 9.05 Atatürk caddesinde trafik durmuş.
    arabalar stop etmiş, cumhuriyetin kurucusuna saygı gereği duruyorlar..
    Beyaz bir dolmuştan 4 kişide dışarı çıkmış ,ayakta bekliyor,ne güzel..
    çıkmayan 1 kişi var.O da sakallı malum ,şeriatçı,islamcıdır (başka kim olabilir?) , küfrediyordur sanırım...

Devir,islamcıların,şeriatçıların,kleptrokrat hırsızların devri.. ABKA'ların devri yani...

Bir gün inanıyoruz,bu hırsızlar takımı elbet hesap verecek...

4.  Alıntı Originally Posted by Risretro Yazıyı Oku
    Atatürk umuzden Allah razı olsun,Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah..
    Amin

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    sabah 9.05 Atatürk caddesinde trafik durmuş.
    arabalar stop etmiş, cumhuriyetin kurucusuna saygı gereği duruyorlar..
    Beyaz bir dolmuştan 4 kişide dışarı çıkmış ,ayakta bekliyor,ne güzel..
    çıkmayan 1 kişi var.O da sakallı malum ,şeriatçı,islamcıdır (başka kim olabilir?) , küfrediyordur sanırım...

Devir,islamcıların,şeriatçıların,kleptrokrat hırsızların devri.. ABKA'ların devri yani...

Bir gün inanıyoruz,bu hırsızlar takımı elbet hesap verecek...
    Hayırlı sabahlar,günaydınlar olsun

Sabah sabah ne içtin hacı dayu !

seni huysuz ihtiyar
    Son düzenleme : ABKA; 10-11-2021 saat: 10:01.

soluksuz yükseliş sonrası şimdi tahtalar arası trade fırsatlarının daha fazla ortaya çıkmasını bekliyorum, ki bu güzel bir şey. havayolları, holdingler ve bankalar arasında özellikle..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

dün kchol vs sahol trade fırsatı vardı. bir ara performans farkı %3.5 mertebesine kadar çıkmıştı aralarında.. gün içi açmıştım ve akşam kapattım..tabii haberi bilmiyorduk, dün akşam "geri alım" programı açıklanmış.. bugün izlemeye devam edeceğim..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. TL mevduatlar kuşa döndü YP mevduatı olanlara aleni gelir transferi gerçekleşti şakkadanak bey dolar füze gibi düşecek demiş ya kahve edebiyatıyla faiz düşürüyoruz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 530/1003 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •