Batık ayıyım poz açacak halim yok
Noluyoruz uçuyoruz beBilen varsa banada söylesin
https://www.izlesene.com/video/ziyne...oyle/10398465#
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
2008 de kapitalism im sonu geldi derken aslında ne olduğunu anlamamıştık tam olarak..
2008 müthiş bir kırılım noktası oldu..
Artık klasik ekonomi teorilerinin hepsi çöpe atıldı..
Para değersiz sonsuz..
Misal 300 milyar dolarlık evergrade bile en fazla 1 hafta konuşuldu unutuldu gitti..
Artık ya hep beraber batarız yada pasa basmaya devam deniyor..
Tek yön var..
Bakmayın siz FED in faiz artıracam falan söylemlerine..
ABD 2 yıllıklar 0.40 da..
Yani 2 sene ortalama faiz artık beklentisi sadece 1!!
Piyasa da inanmıyor..![]()
Hayır anlamadığım şey şu...devletin çöreklendiği her yer arpalık oluyor eninde sonunda..thy sırf kamunun elinde olduğu için %50 iskontolu işlem görmeli...bu konuda bu kadar iddialı konuşuyorum..bankaları görüyoruz.
Bakın şirketler yılların birikimi ile bir süre bozulma yaşamaz..gün gelir o miras tüketilir, sonra zayflamaya başlar..Tcell den biliyorum, yönetici tayfası thy li doldu..gelem adamların çapını da görüyoruz.
Neyse, yazacak çok şey var da..Şukadarını söyleyeyim, hiç bir kamu hissesi almam, soran kimseye de aldırmam..Hele bir iktidar zirvesini yapıp, çöküş trendin girdiyse...her türlü yağma düzeni oluşur bu kurumlarda..aman uzak durun diyorum bu yüzde.
havacılık ta benim önceliğim 1-pgs, 2 tav .... thy -kapsam dışı.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
ben sizin kadar açıkca yazmadım ama gerçekten thy ye hep önyargı ile yaklaşıyorum. Kartal imam hatip de havayolu yönetim dersleri verilmiyorsa eğer pgs nin yönetimi herzaman daha iyi olacaktır.
Bilanço çok iyi analiz edilmeli diyorum. Dikkatli gözler oralarda bişeyler görür.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri