Sayfa 535/938 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Mehmet Sevki Guest
    uzaylılar bekleyerek iyi yapıyor sonuçta her yiğit kendi harman olması için şans var. isteyen istediğini yapıyor. herkes kendi bileğinin hakkıyla pozda olacak. gap yok gup yok stabil bir şekilde kimseyi bitirmedi şaşırtıcı bana göre. kesme biçme yok dönüşler olağan akışında..

yiğitlerin harman olması kendi kararları. sonuçta kimseyi üzmeyen yapı var çok başarılı bence...

adios..

2. Sansa bak arkadaş, Terbiyesizce satış bekliyordum benim poz. kapatmamı beklemiş, hayin pala nolcak
    Hamdım Piştim Yandım

3. [IMG][/IMG]

usd try ..

7,96 üstü kapanışlarda obo bozulur
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

verge dayu gibi bi iyimser bilem vızdıklamaya başladıysa durum kötü demektir....

5. 149.300 düştü..
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

dolar 1 tl olacaktı.. ne günlerdi.. bunlardaki hayal gücü.. hahaha.. 2 yi 3 'ü filan geçemezdi onlara göre..ülkenin başkanı rezervler 50 milyar dolar eksiye geçiyor güya sonradan haberi oluyor filan.. hahaha.. komedi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Dikkat edin ayıcıklarım pala mazot neyim yapmasın
    Hamdım Piştim Yandım

meydanlarda rezervler süper diyeceksin, imf'ye borç verebiliriz diyeceksin ama sonradan kasada hiç para kalmadığını "öğreneceksin".. sadece kalmasa yine iyi, aslında eksi 50 milyar dolar olmuş.. bak bak bak.. sonra destan yazıyorlar ülke süper almanya kıskanıyor filan.. komedi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 535/938 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •