Sayfa 536/940 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    ARDYZ sabah gapli açtı 36 dan sattık gapi doldurunca gene alırız dedik bugün tekrardan yanassmadik yarın gap kapatabilir mi?
    Ostim 4.07 dek indi yarın yoluna devam etmeli artık. Afyon da fena değildi birazdaha güçlendi galiba.
    POLHO hazırım der gibi.
    Yayla yayı gerdirmeye çalışıyor daha uzak hedefler için.
    CEMTS biraz naz çekiyor
    Ozkgyo sabırsızları üzerim diyor AKGRT bana güvenin der gibi.
    Daha çok varda kime kulak vereyim kime inanayım şimdi hocam sen söyle. ..
    Biraz hisselerinize,biraz endekse,biraz gündeme... Özellikle de kendinize...
    Siz yapacaksınız bu işi...

2.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Biraz hisselerinize,biraz endekse,biraz gündeme... Özellikle de kendinize...
    Siz yapacaksınız bu işi...
    Biraz espri katayim dedim galiba beceremedim hocam.Ama ARDYZ için yarin gapi kapatırmi acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by Soramona Yazıyı Oku
    Çok sağolun değerli yorumlarınız için. bugünkü düşüşü mahkemenin kararına bağlamıştım biraz umarım yarına 4.26 direncini zorlarız. Saygılar
    EGEEN ; 1350.00 kapanış yaptı...
    DİRENÇ ; 1360.00 - 1375.00 - 1448.00 - 1500.00...
    Yukarıda ; 1360.00 kanal direnci ve tekrardan üzerinde kalması önemli... Geçer desteklerse yukarda yazdığım ; 1500.00 kanalına girer ve hedefe ulaşmak isteyebilir... Geçerse ; 1570.00 - 1620.00 takip edilecek... Muhtemelen temel yükselişi...bedelsiz vs.tahmin...Zaten açıklarsa yüksek birşeyler teknik dinlemez bu saatten sonra... İnşallah diyelim...
    DESTEK ; 1314.00 - 1250.00...
    Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Biraz espri katayim dedim galiba beceremedim hocam.Ama ARDYZ için yarin gapi kapatırmi acaba?
    Güzel espiriymiş...ben anlayamadım...))

5.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Yarın İçin çok güzel bir hisse çalışması yapıyorum.siz hiç merak etmeyin Esma hanım. Prof hocam da uygun görürse,çorbayı içeriz ...
    Ne demek... Merakla bekliyoruz...

6.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Yarın İçin çok güzel bir hisse çalışması yapıyorum.siz hiç merak etmeyin Esma hanım. Prof hocam da uygun görürse,çorbayı içeriz ...
    Haydi inşaallah Adem bey..

7.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Güzel espiriymiş...ben anlayamadım...))
    Hisselerin durumunu anlatım tarzını biraz farklı anlatimya kendimce farklı bir üslupla ilkez anlatımda ondan espri katim dedim

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Yani 35.90 kapanış yaptı...
    Yarın 34.86 yada 34.48 yapma ihtimali bile olabilir...
    Böylece boşluk kalmaz...buralar önemli... Endeksde belirleyici olabilir... İzlemekte fayda vardır... Herhangi bir haber akışı varmı...bakmak lazım neden böyle bir açılış yaptı... Yukarısı içinde 37-38 izlenmeli diye düşünüyorum...
    Beklentiniz yüksek sanırım bu hissede...
    Y.T.D.

Sayfa 536/940 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •