Sn KPL nin mesajları yakalayabilene aşkolsun.
Önceki 4' jimnastik için ideal bence. Bak olacak az daha..Neyse tutalım az biraz.
Sn KPL nin mesajları yakalayabilene aşkolsun.
Önceki 4' jimnastik için ideal bence. Bak olacak az daha..Neyse tutalım az biraz.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Niye yazıp siliyor ki sürekli..
.
.
4.236 dan 1 jimnastik daha longladım.
.
Sözüm meclisten dışarı jimnastik adetler değil gece hiç aklımın ucundan geçmeyecek seviyede miktardır.
Bu tradelerin amacı bilmektir.
.
.
Bazı fibocular 3.618 i kabul etmezler.
1.618 x 1.618 x 1.618 = 4.236
Ama 3.618 bana geçen sene imkb de yaramıştı.
Psikolojik YAS süreci
Secbul usta hayatımda hiç kriptolara bulaşmadım sene başında 3 bin olur dedim kendimce ama 3400 den tepti. 1 tane 3 binden 1 tane de 2 binden alıp uzun vadede unutmak istiyorum ama bunun için aracı kurum yok galiba. Sen nerede işlem yapıyorsun? Bir de sence söylediğim yerlere gelir mi ne dersin?
Bir de burada usdtry analizleri de yapıyorsun galiba devam et lütfen ama daha uzun vadeli analizlerini daha çok seviyoruz selamlar...
Aracı kurumlar var.
Ama hiç birine BTC leri orada bırakarak güvenmeyin.
Eğer sadece bir kaç Bitcoin alıp saklayacaksanız çok basit cüzdanlar mevcut.
Çok adet alıp saklayacaksanız ledger nano cihazlar var.
Site ismi vermeyeyim ama google a "bitcoin almak" almak yazarsanız zaten ilk sıralarda geliyorlar.
Siz hesabı aça durun cüzdanı öğrenmek isterseniz buradayım. Ki bu cüzdanlar olası FORK da"çatallaşma türkçesi" faydalıdırlar.
Psikolojik YAS süreci
.
.
Bu geceden itibaren yarın akşama/sabaha kadar çok önemli zaman peryoduna giriyoruz. BENCE...
.
.
Eğer haklı isem bu önümüzdeki 2-3 ayı etkileyecek.
Psikolojik YAS süreci
Yer İmleri