Sayfa 536/1003 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Fatih Altaylı:

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bir tarafta FETÖcü Mümtazer, diğer tarafta Jöleli. 12 sene önce 2023 vizyonunu tartışıyordu.

Osman hoca alayına girişiyordu. Bize Osman hoca gibi 5kg toschakı olan adamlar lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by hepsilin Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar
    elimde bir miktar nakit var 22 sinden önce dovizmi borsamı yatırım için daha iyi olur
    EREGL ye mi yatırsam yoksa dolar mı alsam 4-5 ay sonra karlı cıkarım açıl tavsiyeniz lazım
    Niye o mu bu mu? Biraz ona, biraz buna'yı öneririm.

4. 30 daireli sitenin kapıcı aidatı 500 TL yi geçer.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Şaka değil bunu arşiv görüntüsü sandım.Yeniymiş.Cidden truman şovdayız.Bu artık boyut aştı.Tıpış tıpış olayı bitti,bu nasıl parti,bu nasıl salaklık,ilk seçimde memlekette akp nin elde etmediği belediye kalmaz,2028 i düşünemiyorum bile.Bu kk orda durmak isteyebilir anlarım,onu oraya koyanlar daha işin bitmedi işin içine bir iki seçim daha etmen lazım demişlerdir normaldir.Ama koskoca parti bile bile nasıl intihar eder.Demek ki parti falan yok,bu işler koca bir tiyatro,biz zavallı trumanlar olarak gelen kaosta sanki elimizden bir şey gelebilirmiş sanalım diye yaratılan bir muhalefet var.Ha iktidar var mı ,bence o da yok,iktidara da bir görev verilmiş onu uyguluyor.Yoksa koskoca akp bu göçmen politikasını seçmenine rağmen nasıl uygulayabiliyor,bu göçmen politikasına akp den de yüzde on destek ya gelir ya gelmez.Neyse great reset e 7 yıl kaldı,dont look up.

6. Seçimden önce KK = R*E dediğimde linç yemiştim.

Anlık görüntüye göre KK R*E'den çok çok çok daha kötü niyetli birisi. Aklımdaki asıl düşünceleri küfürsüz ifade edebilmem mümkün değil.

O kadar kötü ki, aynı seçime yeniden girsek ve KK ile R*E arasında kalsam şu an R*E'ye veririm oyumu. (illa vermek zorundaysam yani. yoksa mantıklı olan oy vermemek)

ytd

7. Seçimden sonra yazmıştım.

R*E seçimi 52% alarak değil, 100% alarak kazandı.

Bunun ne anlama geldiğini iyi düşünün.

8. Mevcut görüntüde oy kullanmamak en cazip ve etkili muhalefettir. Bu tiyatroyu meşrulaştırmanın anlamı yok.

MV seçiminde C*P'ye oy vermedim ve oyuna gelmedim ama iki turda da KK'ya oy verdiğime çok pişmanım. Hiçbirine oy vermemek doğru şıkmış.

Sayfa 536/1003 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •