Her ne kadar sevdiğim bir yönetmen olan Christopher Nolan yönetmiş olsada izledim ama aklımda bişi kalmamış filmle ilgili
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustadim biraz ilgili olmak lazim boyut zaman quantum vs yoksa anlasilmasi zor yada anlasilsa da mantiga oturtmak imkansiz gibi konuyla ilgisi olmayan icin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Su merkeli koruyan flyboard u izlediniz mi manyak birsey...
Yok da bu aralar zangir zangir titriyo onu biliyorum telekineziyle bisey mi yaptilar kadina noldu bu joleli nerde bu aralar hic gorunmez oldu varlik fonu noldu kafamda deli sorular gece gece
Youtubeda bende video cekmeye başlıyorum en kısa zamanda, ağzı olan konuşuyor, herkesin anlayabileceği dilden önceden oturup hazirlayarak konusmalarimi anlatacagim,hem anlattiklariminda bir kaydı olur.
Her ne kadar sevdiğim bir yönetmen olan Christopher Nolan yönetmiş olsada izledim ama aklımda bişi kalmamış filmle ilgili
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Batman
Ustadim biraz ilgili olmak lazim boyut zaman quantum vs yoksa anlasilmasi zor yada anlasilsa da mantiga oturtmak imkansiz gibi konuyla ilgisi olmayan icin
Bir daha izlemenizi tavsiye ederim sayin bankaci
Izlerken fon dusunmemeniz lazim...
Bir de cok dindarsaniz celiskiye dusuruyor film...zaman boyut kavramiyla...
Yok da bu aralar zangir zangir titriyo onu biliyorum telekineziyle bisey mi yaptilar kadina noldu bu joleli nerde bu aralar hic gorunmez oldu varlik fonu noldu kafamda deli sorular gece gece
Mehmet simsekle neden gorustu
Alin kafaniza bir soru daha...
Umarim simsek geri geliyordur...
Yer İmleri