Sayfa 538/1002 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Erdoğan: Türkiye ile ABD arasında çözülemeyecek bir sorunun olmadığını düşünüyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: S-400'de bizim düşüncemiz daha önce neyse, bunu yeniden aynı şekilde Başkan Biden'a ifade ettim

Erdoğan: Afganistan konusundaki düşüncelerimi çok açık net olarak Sayın Biden'a ifade ettim. Orada belli bir desteğin verilmesi isteniyorsa mali, lojistik ve diplomatik konularda bize destek verilmesi önemli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Dolar/TL > 8.46

Sağlık Bakani : İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… YARIN İLK İŞİMİZ aşı randevusu almak olsun!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Markası ne ?.biontech biraz ön planda duruyor gibi,inşallah faydasını görürsünüz,ben doğal aşılıyım hastalığı geçirdiğim için,hafif geçirmiştim,6 ay aşı vurulamazmışım,sanırım Eyülde olabilir şubatta olduğum için.
    Tek aşı var ortada şu anda

Biontek

Veriler önem verdiğim bir arkadaştan alıntı.

Çin aşısı kendi Annesi dahil olanlarda 2. dozdan sonrada antikor oluşmamış.

Bazılarında koruma%50/%60 arası

Biontek 15 gün sonra ilk doz %81

28 gün sonra 2. doz vurulduktan 5 gün sonra %97 imiş.

Bazı kişilerde 2. günde çıkan yan etkiler kolda ağrı,nadir,kızarıklık vb hafif veriler. 4. gün düzelmeler yaşanmış.

Vurulanlar virüs taşıyıcılığı oluyormuş onun için maske takmaya devam der.Arkadaş

Kendine bir şey olmasada etrafa saçabiliyormuşlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Biden: Rusya zararlı eylemlerine devam ederse yanıt vereceğiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,109
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Tek aşı var ortada şu anda

Biontek

Veriler önem verdiğim bir arkadaştan alıntı.

Çin aşısı kendi Annesi dahil olanlarda 2. dozdan sonrada antikor oluşmamış.

Bazılarında koruma%50/%60 arası

Biontek 15 gün sonra ilk doz %81

28 gün sonra 2. doz vurulduktan 5 gün sonra %97 imiş.

Bazı kişilerde 2. günde çıkan yan etkiler kolda ağrı,nadir,kızarıklık vb hafif veriler. 4. gün düzelmeler yaşanmış.

Vurulanlar virüs taşıyıcılığı oluyormuş onun için maske takmaya devam der.Arkadaş

Kendine bir şey olmasada etrafa saçabiliyormuşlar.
    Aynen,benim tercihimde o yöndeydi,çevrem tıpçı dolu onlarda öyle diyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Aylardır beklenen görüşmenin,Bugün , " '' Eski Dostum Baydın"" ile başlayıp, ""Hamdolsun "" ile bitmesi ,Dıj güjlerin 'Dolara Tokmak , Borsaya Parmak'' Şekline dönüşüm olur artıkin,galiba, sanırsam,herhalde..!!..;-))

Sayfa 538/1002 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •