Sayfa 538/1001 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Viop XXXVII

3. çeyrek bilançoları açıklandığında burada pgsus vs thyao muhabbeti yapmıştık hatırlarsınız belki.. o zaman pgsus zararda olmasına rağmen aracı kurum analistleri bolca alkışlamıştı..o noktada pgsus/thyao oranı 5.5 civarıydı.. bugün itibarıyle 4.90 altına geldi.. thyao 'ya karşı ciddi satış yemiş durumda..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    isctr / akbank hiç yapmadım ama garan / isctr son döneme kadar yaptığım işlemler arasında vardı, hatta garan/ isctr 1.80 lerden 1.50 lere geldi son aylarda..

yalnız bir değişiklik var artık.. isctr performans olarak çok iyi ama zaten iskontolu fiyatlandı hep.. belki bu değişecek izlemek lazım..değişme nedeni iştiraklarinin iyi değerlenmesi..bu fiyatlamayı değiştirdi.. yeni bir normale ulaşınca değerlendireceğim bir kagıt.. şu anda izliyorum.. başka fırsatlarla devam

Teşekkürler , bende zaten temelde işctr short banka long olarak sormuştum.
    Vade olarak ta şişe sakinleşmesi sonrasını düşünüyorum.

3. Ağa hiç bir muhalif ***** da al git demedi yav..ben duymadım..
    Şehit anasına yapmasaydı o zaman demedi ya da ekmek alamıyorum diyene abartma demedi..
    Şehit verilirken sırıtarak hiç bir hükümet başkanı sıratıp açıklama yapmadı..
    Peki bu garibanın yanında olmak ise..
    Sen ol abi..
    Din sömürüsü ile fetvaya vurup şuursuzca gezmem ben gezmedim de
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Doğrudur ekonomiden rahatsızım
    Ekonomiyi çökerttiler, paramızı pul ettiler, fakirdik daha da fakirleştirdiler.
    Ama
    iyi yanları da var.
    Muhalefet gibi fakir halki hakir görmüyorlar, yağmasada gürlüyorlar, Yalandan da olsa garibanın yanında görünüyorlar.
    Muhalefet gariban halkı yanına almadıkça
    muhalefete su bile yok
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Kamu mevduat bankaları döviz açığı verdi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK) verilerine göre, 4 Aralık haftasında kamu mevduat bankalarının döviz cinsi varlıkları ve yükümlülükleri arasındaki farkı gösteren yabancı para net genel pozisyonu 417 milyon dolar açık olarak açıklandı.

Yabancı para net genel pozisyonu 26 Kasım haftasında 259 milyon dolar ekside olarak açıklanmıştı.

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Teşekkürler , bende zaten temelde işctr short banka long olarak sormuştum.
    Vade olarak ta şişe sakinleşmesi sonrasını düşünüyorum.
    bu tür tradelerde mesela isctr'yi xlbnk kontratına karşı trade edersen teminat hafiflemesi var.. yani X2 teminat gerekmiyor.. aşağı yukarı xlbnk kontratının fiyatı ne kadarsa o kadar, yayılma nedeniyle.. mesela 1 xlbnk vs 20 isctr kontratı, aynı fiziksel büyüklük olmalı aşağı yukarı.. oranlara tekrar bakmak lazım..bankaların birbirlerine karşı pozlarında da aynı avantaj var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. • Türkiye İşveren Sendikaları, asgari ücretin: 3100 TL

• Türk-İş: 3.579 TL olmasını istedi.

TİSK Genel sekreteri:

Farklı enflasyon rakamları açıklayan kuruluşlar var ama biz TÜİK'i esas alıyoruz.

Şuan en düşük memur maaşı (4.850₺) ile asgari ücret (2.825₺) arasında %71’lik oran var.
    Eğer asgari ücret 5.300 TL olursa dolar bazında %0 zam verilmiş olacak.

O nedenle;
    * Asgari ücret 6.000 TL olmalı.

* Emekli maaşı 7.500 TL olmalı.

* Memur maaşı 10.250 TL olmalı.

7. Vakti zamanında Japonların ve Rusların bize kurduğu fabrikalarda ki anlayış tam da sizin anlattığınız gibi...
    Sümer bank tarihini okuyun fabrika ama ayrıca kültür yuvası...
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    İhracat yapan şirketlerin işçileri fabrikada yatsa ihracat için iyi olur.
    Nöbetleşe
    Deniz altında olduğu gibi
    Bir yatak iki işçi
    Hem ekonomik
    Dışarı çıkmayıp enflasyonu düşürürler

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Apple, TL’deki değer kaybı nedeniyle App Store’daki uygulamalara en az %50’lik zamlar yaptı. (Webtekno)

Sayfa 538/1001 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •