Erdoğan'a göre, hem düşük faiz, hem düşük kur, hem de düşük enflasyon olabilir...
Olmaz diyeni çekersin karakola olur biter.
Erdoğan'a göre, hem düşük faiz, hem düşük kur, hem de düşük enflasyon olabilir...
Olmaz diyeni çekersin karakola olur biter.
adam aile sevgisi arıyor forumda, onu da çok görmeyin garibe..!!
hehe sataşmacılardan biri gelmiş. kardeş multi tasking dedim ama anlamadınız yine. ha buraya gundi yi savunmaya geldim. iş sapıttı tabii.
bazı yazdıklarım yanlış anlaşılmış. bu topikte yazan hiç kimseyi kırmak veya onlarla dalga geçmek gibi bir niyetim yoktur. kırdığım olduysa özür dilerim. klavye başında neyin nasıl anlaşılacağını bilemiyor insan.
syglr.
Tanıdığım mali müşavir arkadaşlarımla sohbet ederim sık sık, şirketlerin içinde bulunduğu durumu 1. elden öğrenmek amacıyla. Büyük kurumlarda çalışıyor bu arkadaşlarım, genelde de yabancı kökenli kurumlar. Şirketler çekle işlerini döndürmeye çalışıyorlar, 6 ila 12 ay vadeli çeklerle. Nakit ile iş yapan firma çok az.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
Çok merak edilmiş usd yıl sonu tahmini 4,5-5 kimlerin hedefiydi diye
biriside bendim hatta hedefim daha yukarıda idi.
neredeyse 7 ay öncesinin tahminiydi, ve bana göre bunu destekleyecek çok neden vardı
en başta en tepeden faiz düşmeli ısrarı idi,
bu konudaki geri adım atılmasaydı bugün kur nerede olurdu birlikte görmüş olurduk.
burada ne tuhaflık var ki
ben belli nedenlere dayalı tahmin yapmışım, kasımpaşalı düşük faizden çark etmiş ben ne yapayım..
bende söylem ve eylemde tutarsızlık yok.
sevgili enki özetlemiş ''bal yapmayan arı ''
Zaten şu da var kripto para gibi olmayan yani hem kendisi hem geri planı
Ve buna inanan kitleler gerçekte
İn English
Mass of them
Olmuş olsa
Yeni zombi dinler ortaya çıkacak
Kavramlar Eyice karışacak
Aklı olan olmayan kaccek delik ariycekti
Bırakın paraşütsuz düşsün namissiz
Eski bilmemne coin yazılarım var bulun okuyun
Hatta birileri çok tepki komustu da
Gülüp gecmistim
Aman ha
Reklam değil
Yazılarımı okuyup inanmaan ben hayatta kendim dahil hicbiseyi ciddiye almam sizde bu cumlelerde okuduklarınizi hic dikkate almayınız Ltf.
Yer İmleri