Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 54/217 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
Arama sonucu : 1777 madde; 425 - 432 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. credit hedef fiyatı 14 liraya yükselttiğini daha önce zaten açıklamıştı. Hisse pek çok aracı kurumun al tavsiyesine mazhar olmuş durumda. 2019 un ilk aylarında hedefe doğru hızlı yol alacağını düşünüyorum. Mali yapısı ve kârlılık açısından süper. Bana göre Borsanın en sorunsuz hisselerinden bir tanesi.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

pazartesi 11 e bir atak olabilir endekste anormal bir durum olmaz ise.

3. Biraz zaman bulunca detaylı inceleme fırsatım oldu. Haftalıklara baktığımızda önümüze güzel bir teknik tablo çıkıyor. SOKM' de 1. dalganın sonunda olup olmadığımızı Pazartesi yani yarın anlayacağız. Günlüklere bakınca aslında 1. dalganın sonundayız geçen günkü notumuzda kanalın dışına çıktığımızı yazmıştık. Yarın bunun teyidi olacaktır. Eğer teyit alınırsa geri çekilmede önce yukarıda yazdığımız 9.80 desteği görülse de 9.19 seviyelerine kadar devam edebilir.

Ek 21380
    Yazdıklarım analiz niteliğindedir, yatırım tavsiyesi olarak alınmamalıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by matrix_11 Yazıyı Oku
    Biraz zaman bulunca detaylı inceleme fırsatım oldu. Haftalıklara baktığımızda önümüze güzel bir teknik tablo çıkıyor. SOKM' de 1. dalganın sonunda olup olmadığımızı Pazartesi yani yarın anlayacağız. Günlüklere bakınca aslında 1. dalganın sonundayız geçen günkü notumuzda kanalın dışına çıktığımızı yazmıştık. Yarın bunun teyidi olacaktır. Eğer teyit alınırsa geri çekilmede önce yukarıda yazdığımız 9.80 desteği görülse de 9.19 seviyelerine kadar devam edebilir.

Ek 21380
    Yukarıda yazdıklarımıza göre teyidini aldık geri çekilmede destekleri de işaretlemiş olalım. Herkese huzur ve sağlık dolu yeni bir yıl dilerim.

Alıntı Originally Posted by matrix_11 Yazıyı Oku
    Yukarıda yazdıklarımıza göre teyidini aldık geri çekilmede destekleri de işaretlemiş olalım. Herkese huzur ve sağlık dolu yeni bir yıl dilerim.

bugün tekrar kanalın içine girecek gibi

6.  Alıntı Originally Posted by matrix_11 Yazıyı Oku

Gerçekten geçen haftaki türbülasnta iyi dayandı. Hala yükseliş kanalı içine atabilmiş değil. Son görünüm aşağıdaki grafiktedir. 10.58 ilk destek daha sonra 10.04 ve 9.81 var. Ben eğer kanal içine atmazsak 10.04 kadar geri çekilme olabileceğini düşünüyorum. Daha sonra buradan 3. (yükseliş dalgasına) dalgaya başlayabilir, oralara gelirse tekrar değerlendirirlir. Eğer olursa bu daha sert devam edebilir.
    Dünya borsalarındaki bunca türbülansta borsadan kazançlı çıkmadan önce eldekini korumak bence bu dönemde ilk strateji olmalı veya borsayı şimdilik izlemede kalmalı. Kolay dönemler değil. Dünyada sistemin artık değişeceği emareleri var. Böyle dönemlerde daha sağlam yatırm araçları tercih edilebilir. Para kolay kazanılmıyor, kolay kaybedilmemeli. Kısa dönemli fırsatlar olabilir ama yakalayabilenle. Hani bizim gibi küçüklerin aldıklarına hani büyüklerin bu da gitsin neyse diyecekleri cinsten, yoksa algitmalar ellerinden gelse "iç çamaşıra kadar inme" prensibine göre programlanmışlar.

7.  Alıntı Originally Posted by matrix_11 Yazıyı Oku
    Gerçekten geçen haftaki türbülasnta iyi dayandı. Hala yükseliş kanalı içine atabilmiş değil. Son görünüm aşağıdaki grafiktedir. 10.58 ilk destek daha sonra 10.04 ve 9.81 var. Ben eğer kanal içine atmazsak 10.04 kadar geri çekilme olabileceğini düşünüyorum. Daha sonra buradan 3. (yükseliş dalgasına) dalgaya başlayabilir, oralara gelirse tekrar değerlendirirlir. Eğer olursa bu daha sert devam edebilir.
    Dünya borsalarındaki bunca türbülansta borsadan kazançlı çıkmadan önce eldekini korumak bence bu dönemde ilk strateji olmalı veya borsayı şimdilik izlemede kalmalı. Kolay dönemler değil. Dünyada sistemin artık değişeceği emareleri var. Böyle dönemlerde daha sağlam yatırm araçları tercih edilebilir. Para kolay kazanılmıyor, kolay kaybedilmemeli. Kısa dönemli fırsatlar olabilir ama yakalayabilenle. Hani bizim gibi küçüklerin aldıklarına hani büyüklerin bu da gitsin neyse diyecekleri cinsten, yoksa algitmalar ellerinden gelse "iç çamaşıra kadar inme" prensibine göre programlanmışlar.
    Son hareketlerden sonra duruma bir de haftalık bakalım dedim. Bu durumda halen kanal içinde ve tam kanal desteğinde ekapatmış gözüküyoruz. Haftaya nasıl devam edeceğimiz çok önemli. Aşağı kırarsak 10.59 ardından 10.15 destek konumundadır. Yukarı hareketlerde 12.84 dirençtir. Unutmayın uzun vadeci olanlar farklı değerlendirebilir. (Bu dönemde uzun vade için de vade belirtmek ayrı bir konu dünya ve piyasalar ha keze ülkemizde ekonomik dengeler çok hızlı değişebiliyor.) Ancak tekniğe göre trade edenler için desteğin aşağı kırılması bir miktar realizasyon fırsatı olarak görülebilir. Daha sonra destekler takip edilerek piyasaların durumuna göre hareket edilebilir. Herşeye rağmen algoritmaların da teknikçilerin karşısında olduğunu unutmamak gerekir. Doğru ve mantıklı olan makro göstergeler ve temel analiz ile ilerlemektir. Ama günümüzde bu çalkantılı piyasa şartlarında bu çelik nerede elmas sertliğinde sağlam sinirler gerektirir.

8.  Alıntı Originally Posted by matrix_11 Yazıyı Oku
    Son hareketlerden sonra duruma bir de haftalık bakalım dedim. Bu durumda halen kanal içinde ve tam kanal desteğinde ekapatmış gözüküyoruz. Haftaya nasıl devam edeceğimiz çok önemli. Aşağı kırarsak 10.59 ardından 10.15 destek konumundadır. Yukarı hareketlerde 12.84 dirençtir. Unutmayın uzun vadeci olanlar farklı değerlendirebilir. (Bu dönemde uzun vade için de vade belirtmek ayrı bir konu dünya ve piyasalar ha keze ülkemizde ekonomik dengeler çok hızlı değişebiliyor.) Ancak tekniğe göre trade edenler için desteğin aşağı kırılması bir miktar realizasyon fırsatı olarak görülebilir. Daha sonra destekler takip edilerek piyasaların durumuna göre hareket edilebilir. Herşeye rağmen algoritmaların da teknikçilerin karşısında olduğunu unutmamak gerekir. Doğru ve mantıklı olan makro göstergeler ve temel analiz ile ilerlemektir. Ama günümüzde bu çalkantılı piyasa şartlarında bu çelik nerede elmas sertliğinde sağlam sinirler gerektirir.

Daha önce yukarıda yazdıklarımız geçerlidir. 50gEHO sınırındayız ancak trend aşağı yönü gösteriyor. 50 günlükler aşağı geçilirse 10.59 ilk destek olarak beklenir ardında 10.16 100gEHO gündeme gelecektir. Bu seviyelere gelirse durumu tekrar değerlendiririz.

Sayfa 54/217 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •