Sayfa 54/1003 ÝlkÝlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 425 - 432 arasý.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alýntý Originally Posted by Desperado Yazýyý Oku
    bakalým burdan ne fatura çýkacak bize... benim tahminim 1.4 milyar dolar civarý bir þey olur
    uçak muçak vermeden hesabý burdan kaparlar...

ibrahim Haskoloðlu
    @haskologlu
    ·
    SONDAKÝKA
    ABD Temyiz mahkemesi, Halkbank’ýn taleplerini reddetti ve bankanýn yargýlanabileceðine hükmetti.

Mahkeme, Halkbank'ýn Ýran yaptýrýmlarýnýn ihlali nedeniyle dava edilebileceðine karar verdi.
    iyide banka 1 milyar dolar deðerinde..

2. Abi 1 milyar dolar sermaye yi gecen sene koydular kaðýt sýfýra düþtü hemen hemen %90 deger yitirdi 2013 den dolar baz.

Fýtch: Tcmb'nin gerektiðinde tl'yi savunmak için çok az alaný var.

Fýtch: Türkiye'nin erken faiz indirimleri belirsizliði artýran yanlýþ politika adýmlarý.

Fitch yetkilisi: Türkiye'de faiz kararlarýnda politik baðlam rol oynuyor görünüyor (matriks haber)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. TL bakýnca 2 Eylül borsa yükselmiþ gibi görünüyor ama dolar bazlý geçen Cuma'nýn altýndayýz

https://www.tradingview.com/x/r9H9Qz5g/

TL tarihi zirveyi görsek dolar bazlý 2 Eylül zirvesine gelmiyoruz
    Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

5.  Alýntý Originally Posted by þahit Yazýyý Oku
    karý gördünmü yapýþtýrcan.
    yoksam elinde patlatýrlar. asdas.
    Kâr mý gördük ki yapýþtýralým, akþama kadar zopa yedik
    Ýki gün iþlem yapmam daha, asdass
    Hamdým Piþtim Yandým

6. Reis ben halk alýyorum

7. Çizdim son dakika

https://www.reuters.com/legal/govern...on-2021-10-22/

Turkey's Halkbank can be prosecuted over Iran sanction violations, U.S. appeals court rules

Reuters: ABD'de temyiz mahkemesi Halkbank'ýn Ýran yaptýrýmlarýný ihlal ettiði gerekçesiyle yargýlanabileceðine karar verdi.

Mahkeme Halkbank'ýn "Baðýmsýz Yabancý Devlet Dokunulmazlýðý Yasasý" kapsamýnda ABD'de yargýlanamayacaðý yönündeki itirazýný reddetti.

Sayfa 54/1003 ÝlkÝlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •