Çaya gelen zamdan sonra gazete manşeti ve ahaber aynı konuyu işlemeli. Hükumet kabızlığa savaş açtı. Aşırı çay tüketimi kabızlığa neden oluyor. Hükumet kabızlığı azaltmak için çay fiyatlarını güncelledi.
akan suya stokla engel olunmaz..![]()
Memento mori
Yahu bu başkanlık sisteminin en büyük sıkıntısı başkana kötü giden şeylerin söylenememesi olmalı!hastanelerde 1 ay sonraya randevu verildiğine inanmamış muhtemel çevresinde konumunu,mevkisini ve ballı maaşlarını kaybetmekten korkan,danışman,yardımcı vs etiketli kim varsa ne soruluyorsa;her şey mükemmel gidiyor diye cevaplıyor olmalılar yoksa halk,özellikle kendi kitlesi pahalılıktan inim,inim inlerken mülteci güzellemesi kör göze parmak gibi oluyor ve bizler tekrar gıda stoklamaya başlıyoruz kendi aile ihtiyacımız için,sonumuz hayrola...
https://www.mynet.com/son-dakika-kri...r-110106956650
Erdoğan İsveç'in terör örgütlerinin kuluçka merkezi olduğunu söyleyerek "Pazartesi Türkiye'ye geleceklermiş. Bizi ikna etmeye mi gelecekler? Kusura bakmasınlar, yorulmasınlar. Her şeyden önce Türkiye'ye yaptırım uygulayanların bu süreçte bir güvenlik örgütü olan NATO'ya girmelerine biz 'evet' demeyiz" ifadelerini kullandı.
Pazartesi bugün değil mi ama hangi pazartesi olduğunu söylememiş
carfurdan geçen ay 429 a aldığım 1 lt black label 630 olmuş battum bilseydim rafı boşaltırdım![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Sri lanka, feci...
'modern çağ'da da gayet mümkün olduğu ispatlandı...
6 öğün...insanlığın ihtişamı ile özü arasındaki zaman süresi..
Memento mori
Yer İmleri